Un duel de decorațiuni: Vrei autocolante, stickere sau ștampile?

Decorarea unghiilor și cele o mie și una de metode ale acesteia, exact asta îmi place în modelajul unghiilor cel mai mult! La fel și ție? Așadar, vino cu mine să ne uităm la 3 metode preferate de decorare și să alegem, care este cea mai bună pentru tine!

Decorarea este coroana modelajului unghiilor, dar dacă unghia nu arată așa cum trebuie, chiar și cea mai frumoasă decorare nu o va salva. Cu toate acestea, dacă stăpânești bine această parte esențială, este timpul să îți imaginezi diferite moduri de înfrumusețare. Astăzi vom compara 3 metode – abțibildurile, stickerele cu apă și ștampilele și, desigur, vom avea și o mică galerie foto pentru inspirație. Să-i dăm drumul!

Abțibilduri – rapid și fără discuții

De mic copil mi-au plăcut toate abțibildurile, pur și simplu scoteam hârtia și doar le lipeam unde vroiam. În decorarea unghiilor, acest lucru este foarte similar, cu excepția faptului că trebuie să fii atentă și precisă. Abțibildurile pentru unghii pot fi cumpărate oriunde, în servieta cosmetică nu ocupă aproape nici un spațiu, în afară de pensetă nu ai nevoie de instrumente suplimentare și le lipești în câteva secunde. Și, cel mai important – există atât de multe modele! Animale, flori, de dragoste sau modele de Crăciun, clasice și cu efect metalic – e de unde să alegi!
e1e90b5581c6766785fc0c81cc8c9a10full_beauty_30pcs_gold_silver_nail_water_sticker_feather_flower_spider_design_decal_for_nails_decoration.jpg_640x640

Avantaje:

  • manevrare ușoară
  • nu sunt necesare instrumente speciale
  • O mulțime de modele din care să alegi

Dezavantaje:

  • după lipire nu le mai poți mișca

Stickere cu apă – ușor ca un tatuaj

Cine nu își aduce aminte de tatuajele din gumele de mestecat și acadele! De ce o menționez? Pentru că la fel de ușor de utilizat sunt și strickerele cu apă. Se decupează model dorit cu foarfecuța, apoi se introduce într-un vas cu apă călduță timp de 10-20 de secunde și apoi se scoate afară. Se înlătură folia de pe modelul dorit, ceea ce, datorită apei, merge foarte ușor și se aplică ușor pe unghie. Gata! Lucrul cu acestea este atât de ușor, iar efectul rezultat merită!
65e8cce423c146dcff01bd4f99098b32en32472493684

Avantaje:

  • o alternativă mai simplă pentru ștampile
  • modelul încă mai poate fi mișcat un timp după ce se aplică
  • sunt mai subțiri și se unesc mai bine cu unghia

Dezavantaje:

  • comparativ cu abțibildurile, aplicația este ceva mai solicitantă

Metoda de ștampilare – frumusețea mai multor forme

Metoda de ștampilare este un mod de decorare popular dar și temut în același timp. Dintre aceste trei metode de decorare, necesită cel mai mult echipament și timp, dar oferă o mare variabilitate. Și, de ce să ne mințim, arată uimitor! Nu e nevoie de talent artistic, e suficient să avem puțină experiență și îndemânare – dar cu un echipament adecvat , fiecare dintre noi o poate face, plus că putem aminti aici articolul nostru despre metoda de ștampilare și cum să evităm greșelile cele mai frecvente. Deci, crezi că vei îndrăzni?
il_794xn.1192389980_tdz7sku114614_4

Avantaje:

  • moedelele sunt date, dar culorile sunt opționale
  • decorare completă a unghiilor fără lipire și tăiere
  • efecte uluitoare

Dezavantaje:

  • sunt necesare instrumente speciale suplimentare pentru un rezultat fără cusur

Știi deja ce metodă de decorare este cea mai potrivită pentru tine? Este una dintre aceste trei metode sau îți place alta complet diferită? Partajează cu noi pe FB gândurile și ideile tale și inspirează-te!

Sursa: pinterest, instagram, etsy.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.