Instrucțiuni pentru o manichiură de toamnă: Unghii acoperite cu frunze

Vara indiană s-a sfârșit și acum a venit toamna adevărată. Plină de frunze colorate, dimineți reci cu ceață și o mulțime de outfituri de toamnă. Și, pentru că mă aveți pe mine, iar eu știu ce se poartă, cu siguranță nu veți rămâne în urmă nici cu manichiura de toamnă! De aceea, citiți cu atenție și pregătiți-vă cu idei pline de culoare, haideți!

Toamna 2019

Fiecare sezon aduce o mulțime de tendințe vestimentare noi. Și, ce-i adevărat, toamna este anotimpul perfect pentru lumea modei. În cazul verilor indiene calde se potrivesc de minune combinațiile de roling-uri frumoase cu fuste scurte. Diminețile sumbre necesită pulovere stufoase, paltoane asortate în tonuri naturale, dar și jachete colorate din piele mai îndrăznețe. Pe scurt, toamna este un tovarăș grozav pentru modă, nu-i așa? Culorile din această toamnă sunt ușor diferite de cele tipice. Tendința fierbinte și numărul unu a întregului an 2019 sunt deținute de culoarea galben muștar, dar nu veți călca greșit nici cu culori violet, ocru iar cu culoarea alb sigur, nu veți trece neobservate!

Dar ce spune lumea manichiurii?

Într-o eră plină de minimalism nu trebuie să uităm de manichiura elegantă și calmantă. Astăzi, însă, putem adăuga la ea și un detaliu tematic. Culorile toamnei și natura liniștită se vor potrivi frumos pe unghiile noastre. Voi fi fericită, să vă arăt cum să faceți acest lucru, așa că haideți să o facem.

Unghii acoperite cu frunze

  1. În primul rând, pregătiți-vă unghiile așa cum o faceți înainte de fiecare modelare. Dați unghiilor forma dorită, îndepărtați excesul de cuticule, degresați patul unghiilor și putem să începem.
  2. Dacă lucrați cu oje semipermanente sau geluri, aplicați stratul de bază și polimerizați în lampă. Polimerizați fiecare strat nou după fiecare aplicație.
  3. Alegeți culoarea naturală preferată pentru a crea baza.
  4. Apoi vine la rând pensula de decorare și culorile de toamnă pentru a crea frunze decorative.
  5. Cel mai simplu mod este de a crea o linie, sau mai multe linii, cu o culoare maro care vor simboliza ramurile.
  6. În jurul liniei, pur și simplu desenați frunze mici de diferite tipuri. E de ajuns să desenați linii mai late cu o pensulă sau inimioare inversate imperfecte :).  
  7. Puteți combina frunzele și culorile după cum doriți. În ultima fază, acoperiți totul cu un strat de acoperire și bucurați-vă de toamnă!

Pentru mai multe detalii, urmăriți videoclipul! Cine nu îndrăznește să deseneze nici măcar frunzele, poate folosi metoda de ștampilare sau poate decora fundalul de toamnă cu sclipici aurii. Aruncați o privire în galeria foto și nu veți rămâne fără o idee.


Cum vă plac tendințele de toamnă, scrieți-ne în comentariile de pe profilul nostru de FB și aștept cu nerăbdare noile tendințe de iarnă, miaaau!
{gallery-5d9a1f08892bd}
Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=fy4XUXgWrU4

instagram.com
pinterest.com
liketogirls.com
ostty.com
vk.com
stayglam.com
nenuno.co.uk
thecuddl.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.