Colecția Professional: Oje semipermanente de lux în culori perfecte!

În sfârșit este aici! Spune-ți și voi, poate fi pentru o pasionată de manichiură ceva mai frumos decât o nouă gamă de oje semipermanente? Poate! Și asta este o nouă gamă de oje semipermanente care acoperă deja de la primul strat! Întrebarea însă este următoarea: Este adevărat acest lucru? Și ce nuanțe ascunde de fapt noua gamă? Faceți clic pe articol pentru a afla totul.

Este gama Professional cu adevărat profesională?

Pe rafturile magazinului nostru și în inimile noastre, deja de câțiva ani conduce gama de oje semipermanente Amazing Line. Este formată din aproape 150 de nuanțe de diferite culori împărțite în șapte colecții tematice. Este populară nu numai pentru nuanțele sale, ci și pentru o calitate bună și în același timp un preț excelent.

Noi însă, am vrut mai mult! În mintea celor de la NaniNails a persistat ideea unei game de oje semipermanente care le va face bucurie chiar și celor mai exigente dintre voi. Un produs profesionist care, va încânta pe oricine îl folosește pe unghiile sale. Tocmai cu această viziune a luat naștere gama Profesional!
proffesgellky

Ce face ca noile oje semipermanente să fie atât de unice?

Deși puteți găsi toate detaliile esențiale în descrierile clare la fiecare produs, să evidențiem principalul aspect care, esteinteresant la gama Professional.

Pigmentare ridicată și acoperire excelentă

Nu am vrut să lăsăm nimic la întâmplare, așa că, am testat în mod corespunzător ojele, am selectat cu atenție nuanțele individuale și am fost nespus de satisfăcuți de rezultat, deoarece ojele semipermanente Professional acoperă uimitor deja de la primul strat. Doar în cazul nuanțelor Neon Orange Blossom, Hawai Girl și Femme Fatale, puteți alege două straturi pentru nuanța lor foarte specifică. Un aspect extraordinar este acela că, cu un singur strat, care este suficient pentru acoperire, veți economisi atât oja cât și timpul petrecut cu construcția unghiilor.

Sticluță practică și o pensulă cu design deosebit.

Noua formă pătrată a sticluței într-o haină mată nu numai că flatează ochiul ci și adaugă o notă de eleganță produsului; în plus, se potrivește în mână ca o mănușă, nu alunecă, se depozitează bine și sticluțele sunt stabile. Un mare plus este aplicatorul – o pensulă asemănătoare „limbii de pisică“, cu care aveți un acces mai bun la marginile patului unghiilor cât și în jurul cuticulelor, fără a se scurge oja.  

Rezistență excelentă și polimerizare perfectă

Ojele semipermanente promit în mod normal o rezistență de 3 săptămâni, atunci când majoritatea dintre noi deja trebuie să le îndepărteze, deoarece se poate observa o creștere vizibilă a unghiei. Dar dacă alegeți o bază durabilă, cum ar fi NANI Complete Care 7in1, oja semi va rezista mai mult timp pe unghie. În ce privește baza – cu ojele semipermanente Professional puteți combina oricare dintre bazele și topcoat-urile noastre.
Când vine vorba de polimerizare, vă recomand o lampă UV / LED de 48 de wați pentru a economisi timp (polimerizarea unui strat durează 30 – 60 de secunde). Dacă aveți o lampă UV de bază de 36 W acasă, lăsați oja în lampă ideal timp de 3 minute. Acest lucru este suficient pentru a polimeriza pigmentul specific  al ojei, care se întărește mai mult timp sub lumina UV.

Toate culorile curcubeului?

Poate ați observat deja că, pe site-ul nostru puteți găsi până acum mai puțin de treizeci de nuanțe. Asta ar trebui să fie totul? Desigur că nu. Încă mai puteți aștepta o mulțime de nuanțe, mai ales pentru iarnă și pentru toamnă. Mai întâi însă, trebuie să le verificăm, să le selectăm și să le testăm în mod corespunzător. În curând vă veți putea bucura de mai multe nuanțe și colecții noi și cred că, veți fi cu atât mai curioase să vedeți, după o pauză, ce fel de colecție va fi adăugată și ce nuanțe vor fi în ea.
Până atunci vă puteți bucura de culorile perfect romantice ale colecției Heartbeat, care are sarcina de a face să vă bată inimile de emoție. Ascunde nuanțe de roșu, maro și roz deci sunt convinsă că, veți cădea pradă în totalitate frumuseții acestora.
A doua colecție, cu care ne-a salutat gama Professional, este Princess, care abundă în finețea personajelor frumoase de basm. Nuanțele delicate de nude și roz naturale le vor încânta pe acelea dintre voi, cărora le place un aspect discret și elegant.

În concluzie

Încercați cu siguranță noile oje semipermanente din gama Professional! Alegeți nuanța care vă este cea mai apropiată (sau chiar câteva) și veți găsi cu siguranță că merită cu adevărat laude. Dacă ați testat deja ojele semipermanente Professional, scrieți-mi și mie în comentariile de pe Facebook. Abia astept reacțiile voastre!  

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.