Unghii ca vinul? Sărbătoriți recolta și culesul strugurilor în stil cu o manichiură suculentă!

Culesul strugurilor, mustul, evenimentele regionale și degustările de vin sunt în plină desfășurare iar eu nu m-am gândit la nimic altceva decât să vă aduc, cu această ocazie minunată, o inspirație specială de toamnă!

Ca în fiecare an, și anul acesta admirăm frumusețea naturii și transformarea ei în diferite culori. Un tutorial cu privire la manichiura de toamnă plină de culori v-am prezentat și în articolul precedent. Nu ne putem imagina toamna fără evenimentele de sezon legate de culesul strugurilor și, pur și simplu, tot ceea ce are legătură cu această băutură populară – vinul. Clima noastră ne permite să cultivăm un număr mare de soiuri de vin roșu și alb, pe care apoi ne place să le consumăm împreună cu prietenii  în baruri și crame. Nici eu nu am putut rata această oportunitate așa că, astăzi am pregătit pentru voi o galerie plină de inspirație de vin!
stomping_of_the_grapes_festival_gerringong

Struguri, peste tot numai struguri!

Înainte de a intra în sticle și pahare, vinul are de parcurs un drum lung. În primul rând, strugurii trebuie să crească, după care stau la soare toată vara unde se coc pe versanții dealurilor. Istoria vinului și cultivarea sa datează din mileniul al VI-lea î.Hr., perioadă în care a fost inventată roata sau prima ambarcațiune cu pânze. Vinul a fost așadar, o parte a omenirii din cele mai vechi timpuri și este clar de ce! 🙂

Unghiile în culorile vinului vor arăta deosebit de frumos, vă puteți juca cu diferite nuanțe de violet și le puteți combina cu îndrăzneală cu un verde proaspăt, nuanțe nude sau un auriu mai spectaculos. Dacă nu îndrăzniți să vă pictați unghiile manual, stickerele sau ștampilele vă vor facilita munca.

Pahare pentru gurmanzi

Sunteți adevărate iubitoare de vinuri și aveți de gând să arați clar acest lucru celorlalți? Ei bine, cât de mult vin veți bea, o las pe seama voastră. Voi fi însă fericită, să vă ajut cu decorarea unghiilor! 🙂 Aici nu se pun limite imaginației, așa că alegeți ce fel de vin preferați și apoi alegeți culoarea manichiurii în funcție de culoarea vinului. Dacă preferați vinurile în culori pământii sau roșu saturat, nu vă temeți să folosiți și pe unghii exact această culoare! Dacă însă vă place să aveți în pahar mai degrabă un roșu cărămiziu dar preferați tonuri mai blânde pe unghii, mizați pe nuanțe de bej sau nude și pictați un mic pahar de vin pe una dintre unghii. Iar acelea dintre voi a căror inimă bate pentru un vin alb luxuriant, pot apela la auriu, care, mai ales atunci când este combinat cu negrul, arată luxos!
2f934f2653ebdee7b6c0992a36677007

Multă muzică cu puțin efort

Vă plac aceste idei de manichiură, dar manichiura prezentată în poze vi se pare prea complicată? Nici o problemă! Inspirați-vă de culorile strugurilor coapte sau de vinul în sine și creați o ținută elegantă monocromă. Culoarea violet saturat, care este una dintre succesele din această toamnă și iarnă, va arăta grozav de bine, la fel și nuanțele de șampanie la modă și chiar și un verde strălucitor vi se va potrivi cu siguranță!

Ce ziceți, v-au inspirat pozele prezentate astăzi sau mai bine mergeți cu prietenele la un pahar de vin, unde poate veți găsi propriile idei? Sunt curioasă! Trimiteți-mi ideile voastre pe Facebook-ul nostru, aștept cu nerăbdare și vă doresc multă inspirație suculentă!

Sursa: instagram, pinterest, crookedriverwines.com, favnailart.com, vk.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.