Unghii de la ora cinci: manichiură cu inspirație de porțelan albastru

Ce ai spune despre o manichiură de porțelan albastru? Combinația de albastru regesc și desene sofisticate va arăta minunat nu numai la servirea ceaiului de la ora cinci. Să vedem cât de bine se va potrivi manichiura de porțelan pe unghiile tale și cum poți crea un lucru atât de impresionant chiar la tine acasă!

Porțelan pe unghii?  

9abbf7687e697a787a8d0c18c78a960eTe întrebi cum poate fi aplicat porțelanul pe unghii? Nici o grijă, nu se lipesc cioburi pe unghii :). Doar vom lua puțină inspirație din ornamente albastre sofisticate pe un fundal alb strălucitor și vom încerca să imortalizăm acest clasic fără vârstă sub forma unei manichiuri originale. Cred că, chiar dacă nu ești o colecționară de căni cu desene acasă pe raftul din bucătărie și ai tendințe mai mult spre minimalism, vei ceda acestui tip de decor! Și cine știe, poate chiar va veni și timpul să ai o expoziție pe raftul din bucătărie.

Interesant: Prima mențiune referitoare la producția de porțelan vine din China în jurul anului 700 î.Hr. l. Cu toate acestea, porțelanul autentic este considerat a fi un produs din anul 7 î.Hr. l. care era destinat numai împăratului și curții sale. A fost adus în Europa în jurul anului 1290 de Marco Polo, iar denumirea „porțelan” provine din cuvântul italian „porcella” tradus în română ca „scoică”. Acest lucru se datorează faptului că, locul în care porțelanul se rupe atunci când este deteriorat are  o suprafață asemănătoare cu o scoică.

Aplicare – rapid și ușor

După cum ai putut observa cu siguranță în galeria foto, decorarea unghiilor poate fi cu adevărat diversă. De la puncte mici discrete până la linii grațioase care formează petale până la figuri geometrice sau o artă de unghii elaborată. Alegerea este cu adevărat foarte mare și exact de asta avem nevoie. Ni se oferă mai multe opțiuni, cum să asortăm unghiile cu diferite outfituri. Și pentru că știm, că nu toată lumea s-a născut ca un pictor talentat, am ales un proces simplu și rapid.

Metoda de ștampilare este foarte populară între noi, fetele. Poți crea orice piesă de artă cu ea în doar câteva momente. E suficient să alegi o plăcuță de decorare cu un model adecvat (flori, păsări, cercuri, ornamente, puncte după cum vrei tu). Vopsești plăcuța cu un lac de ștampilare, în culoarea albastru regesc, îndepărtezi stratul excesiv cu o spatulă și treci repede la treabă. Pune ștampila de cauciuc pe plăcuță și apoi transferează imediat modelul pe unghie. Și gata, pictura e pe lume! Pentru mai multe detalii atașez și un videoclip ilustrativ în caz că, cineva ar avea probleme să folosească această metodă.

Sugestie: Dacă acum faci pentru prima dată cunoștință cu ștampilele, avem câteva sugestii pentru a evita greșelile pe care le fac multe începătoare. Citește mai multe aici !

Deci, alege ștampile în magazinul nostru electronic și pregătește-ți lampa? Scrie-ne în comentariu cum îți place acest stil vechi clasic de manichiură și cum te-ai descurcat cu el. Iar eu aștept cu nerăbdare data viitoare!

Surse:
https://www.youtube.com/watch?v=BLjX6Q1cR4w&list=PLvKzHF3lmd2Iihjaq_tDFwFwNnkjm3v1y&index=5%EF%BB%BF

thehappysloths.com
chicuties.com
amusetity.com
nailbook.jp
gazzed.net
pinterest.com
instagram.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.