Pulover pentru tine și pentru unghiile tale

Au mai rămas doar câteva zile înainte de Crăciun, dar gata cu inspirațiile în formă de brazi și zăpadă. De data aceasta o luăm într-o direcție complet diferită. Peste mări și țări spre nordul Pământului nostru. Mai precis, în Scandinavia.

Iarna începe în mare stil. Termometrele ne arată practic zilnic valori sub zero. Așa că am început să îmbrăcăm șosete groase, hanorace și tot felul de pulovere tricotate mari și largi în care arătăm oricum, dar nu sexy. Astăzi însă, vom arunca o privire într-un loc, unde este și mai frig ca la noi. Ne vom îndrepta spre țările nordice și pe drum vom crea o manichiură frumoasă cu modele scandinave și tricotate!

Scandinavia este o zonă care este întrețesută de o istorie și o cultură puternică. Aceasta include țările nordice ca Norvegia, Finlanda, Danemarca și Islanda. În aceste țări, oamenii nu pot exista pur și simplu fără haine călduroase. Este clar că puloverele lor nu sunt doar călduroase, dar și elegante. De aceea, ne vom inspira din modelele scandinave și tricotate. Dacă vrem să supraviețuim acestei perioade reci, să avem cel puțin unghiuțe frumoase!

O manichiură simplă și frumoasă simplu și rapid

Poate că o astfel de manichiură pare dificilă la prima vedere. Este posibil să spui că așa ceva nu poți face în nici u caz sau că, ești prea stângace pentru a face asta. Dar nu renunța înainte să fie nevoie. Există mai multe moduri de a face o astfel de manichiură cu model de „pulover”.

Simplu și rapid

Dacă îți este teamă de provocări și ai mișcări precise în mâini, nu este nimic mai simplu decât să aplici un lac de bază pe unghii, apoi să pictezi pe unghii modele simple cum ar fi puncte, linii, ondulații și tot feluri de ornamente. Nu se pun limite creativității. Ca model poți lua puloverul preferat. Sau poți consulta inspirația foto pe care am ales-o.

Pune o ștampilă

Dacă nu îndrăznești să pictezi pe unghii, o altă opțiune posibilă sunt ștampilele. Tot ce trebuie să faci este, să alegi o ștampilă cu un model de tricot frumos sau un model scandinav. Unghiile vor face mare paradă, chiar dacă porți cel mai urât pulover de iarnă. Mai mult, metoda de ștampilare este ușoară și poți obține modele cu adevărat minunate. Urmărește un videoclip care să te ajute cu această metodă.

Certitudinea este numele lor de cod

Despre ce este vorba? Ei bine, despre autocolante și stickerele cu apă. Faci o manichiură uimitoare în stiluri și modele diferite cu ele și nu ai nevoie de nici o artă specială. Aplicarea autocolantelor este foarte simplă. Convinge-te și singură!

Unghii 3D rapid și ușor

Crezi că această metodă de decorare nu te privește pentru că e prea greu de aplicat? Nu te descuraja. Procedura este practic ușoară. Am discutat deja despre această metodă într-un articol mai vechi. Așa că îl vom reaminti acum pe scurt. Tot ce ai nevoie este un gel UV 3D alb.

  1. Începe cu pregătirea unghiilor așa cum o faci în mod normal. 

  2. Aplică baza cu un gel clasic UV alb. 

  3. Apoi începe să pictezi diferite modele tricotate – scribble, ondulări, puncte, linii – cu gel UV 3D. Fantezia nu cunoaște limite.

  4. Sigilează modelul pictat într-o lampă UV.

Și gata. Poți lăsa unghiile albe sau le poți picta în culoarea ta preferată. Asta depinde numai de tine. Te pot ajuta și o mulțime de accesorii cumodele de iarnă.

Deși acest lucru poate părea o sarcină prea dificilă la început, vei vedea că o manichiură frumoasă poate fi creată foarte ușor. O astfel de manichiură călduroasă îți va face bucurie chiar dacă afară ar fi un mare frig. Și nu uita să împărtășești cu noi pe Facebook creațiile tale de manichiură călduroasă. Iar eu, aștept cu nerăbdare data viitoare! 🙂

Surse: yunus.myhomifi.com, decor.homydepot.com, catalina-paris.com, instagram.com, m.nailsmag.com, ninanailedit.tumblr.com, sumcoco.com, howlives.com, bestartnails.com,  xojasmine.com, nailerblog1408.blogspot.com, flare.com 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.