Cele mai bizare manichiuri ale anului 2019 – Oare, poartă cineva așa ceva pe unghii?

Ce să mai vorbim, este exact așa cum credeți. Odată ce răsună ultima bătaie a clopotului la miezul nopții de Anul nou, aștept cu nerăbdare următorul an și mă întreb ce fel de manichiuri interesante și ciudate să vă aduc din nou. Dar, în fiecare îmi pun întrebarea dacă, voi avea ce să vă prezint? Va fi suficient material pentru distracție? Nu se va întâmpla ceva, care să determine toate femeile să realizeze pur și simplu manichiuri perfecte și să le evite pe cele ciudate, chiar bizare? Nu. Nu anul acesta.

În introducere, permiteți-mi să vă doresc un An Nou fericit și plin de succes! Cred că, sărbătorile s-au terminat cu bine și la voi și a-ți aruncat tot stresul din ultimele săptămâni iar acum vă puteți distra cu adevărat. Ce noutăți avem însă, în ce privește cel mai bizar nail art din lume?

Nimeni nu ar trebui să vadă asta!

Am trei cutii în care sortez toate aceste creații. Prima este cutia cu denumirea „Îmi este rușine pentru voi”. Din acest grup face parte manichiura care a fost realizată probabil cu o intenție bună, dar în cele din urmă a eșuat. Sau o manichiură care, a putut arăta binișor imediat după ce a fost realizată, dar cu timpul s-a stricat. Sau… Sau se laudă cu ea cineva care, pur și simplu este lipsit de judecată. Dar, acest lucru se poate spune despre toată lumea care apare în această galerie. Pe scurt, judecați și singure. A-ți ieși pe stradă cu așa ceva pe unghii? Nu cred.

Dacă nu vreți să vă scoate-ți ochii, puteți încerca să vă alăturați unui grup internațional pe Facebook, numit „That’s it, I’m nail shaming“.

Aceasta a fost o idee proastă

În a doua cutie este manichiura, care este pur și simplu o idee proastă. Iar această idee s-a terminat prost și ea. La ce altceva v-ați putea aștepta? Eroul acestui mix de fotografii este pentru mine manichiura Oreo. Cum o realizați? Zdrobiți biscuiții Oreo, îi amestecați în gel și aplicați. Iată, cum tocmai a luat naștere o manichiură delicioasă! Acum tot ce trebuie să faceți este să „adăugați puțin lapte” și… aveți o manichiură dezgustătoare înmuiată în lapte. Vorbind despre mâncarea pe unghii și unghii în mâncare – probabil că, ați surprins tendința „totul poate fi făcut sau reparat cu o pungă de tăiței” anul acesta? Populara vedetă YouTube, Jenna Marbles, s-a lăsat inspirată de această tendință și, în ciuda dezgustului, și-a făcut o manichiură nouă din tăiței. Cum a reușit să facă acest lucru, aflați pe canalul ei (videoclipul este în engleză, dar dacă vă lipsește engleza, acest lucru nu vă va deranja prea mult). Spoiler alert: Lacurile de unghii holografice vor salva totul.

Aceasta este o idee proastă și dezgustătoare …

…Dar, din fericire, realizată perfect. Anul trecut am menționat multă muncă realizată în salonul de înfrumusețare Nail Sunny. Habar nu am nici acum de unde își iau ideile. Ceea ce este sigur, este că, ideile noi continuă să le vină. Pe Instagram, le asigură așa o mulțime de adepți noi. Și, desigur, îi inspiră pe alții cărora le place să profite de această tendință dezgustătoare și bizară. Anul acesta ne putem bucura de o ofertă practică de bețe de ureche, de  rezerve strategice de whisky pentru vremuri mai proaste sau o mână drăguță a bebelușului care îmbrățișează degetul mamei. Nu un deget adevărat, bineînțeles. Un deget artificial înfricoșător care îi crește din unghie. Pentru calmare adaug azi un meniu de sushi dar nu îl lăsați acolo prea mult timp pentru a preveni mucegaiul pe unghii. Nici o loțiune antifungică nu o va distruge pe aceasta!

Rămân fără cuvinte

Așadar, ce ziceți, aveți destul? În ce mă privește, m-am săturat deja. Dar pentru acelea dintre voi care au rezistat până aici, am o cireasă pe tort. Graficiana mea chiar a crezut la început că este vorba despre înghețată. Voi însă, știți bine că nu este așa. Apropo – nu știți cumva de unde aș putea face rost de o astfel de decorare, care arată la fel ca macul?

La Mulți ani!


bizarre_nail_art_condon_on_nail_1_

Surse:

https://www.dailymail.co.uk/

https://www.buzzfeed.com

www.reddit.com

https://www.thesun.co.uk

https://www.dazeddigital.com

https://www.instagram.com/nail_sunny

https://www.instagram.com/charlesmblow/

https://www.instagram.com/p/BhKCtcJgUt9/

https://www.instagram.com/manpreet9521/

http://www.emilylouiseperry.com/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.