Sub lupă: Crema de mâini ca insoțitor necesar nu numai iarna

De obicei, avem grijă de față zilnic, dar de multe ori uităm de mâini, chiar dacă ar trebui să avem aceeași grijă și de acestea, mai ales iarna. Haideți să aruncăm o privire asupra produselor de îngrijire pentru mâini, care protejează bine pielea mâinilor noastre!

Mâinile și picioarele sunt locuri pe corp unde nu avem glande sebacee. Pe de o parte, acest lucru are un avantaj uriaș, nu ne crește păr în aceste locuri și nici măcar coșuri dar, pe de altă parte, aceste părți ale corpului se regenerează mai dificil, așa că trebuie să le ajutăm cu atât mai mult.  Ei bine, când este timpul cel mai potrivit să facem acest lucru, dacă nu iarna, care nu are nici o milă cu pielea noastră?

Există nenumărate tipuri de produse cosmetice pentru mâini și fiecare dintre noi preferă altceva. Să vedem acum, care produse sunt cu adevărat de încredere în ceea ce privește îngrijirea mâinilor!
1

Crema hidratantă – un amic la disconfort

Cremele hidratante sunt foarte populare pentru ușurința lor în utilizare și principalul avantaj este că, le putem purta la noi peste tot și ne putem unge oricând mâinile cu ele.  Acestea sunt absorbite rapid, de obicei miroase plăcut și oferă pielii nutriția necesară. Acest asistent nu trebuie să lipsească cu siguranță din geanta noastră, deoarece ca un ajutor la îndemână poate fi folosită practic oricând și oriunde.

Crema de mâini NANI Omega 3 +6 – Sweet Mango va avea grijă de mâinile noastre, iar acizii grași nesaturați omega 3 și 6 vor oferi pielii umiditatea necesară. Omega 3 are efect antiinflamator și este, de asemenea, utilizată în tratamentul eczemelor atopice. Omega 6 este reprezentată în uleiul de semințe de in, care este un ingredient frecvent de exemplu în săpun și are un efect bun asupra sănătății pielii, a unghiilor și a părului. Mai mult, crema este ușor de întins și datorită unei pompe practice nu trebuie să vă faceți griji că, veți pierde capacul. 🙂
hand_cream_sweet_mango_w640_q70flavour_art_mango

Sugestie: puteți folosi o cremă hidratantă pe tot parcursul anului, dar într-o iarnă foarte rece, ar trebui să preferați un produs care are un conținut mai mare de grăsimi.

Unt și vaselină – protectori valoroși

Puține produse pot lupta cu frigul la fel de curajos ca aceste două. Cremele mai unse pot fi absorbite mai încet și imediat după lubrifiere nu veți putea să vă întoarceți înapoi la activitatea desfășurată timp de câteva secunde (decât dacă nu faceți nimic, hehe :)), deci va trebui să găsiți un moment ideal acasă, dar credeți-mă, merită.  

Untul de caramel NANI pentru mâini este mai ușor de întins pe mâini decât pe pâine, totuși are puterea de a lupta cu vremea rece de iarnă. Asul din mâneca acestui erou nu este numai vitamina E, vitamina tinereții veșnice, dar și glicerina, care ajută crema să adere mai bine, leagă umezeala din aceasta, hidratând și înmuind pielea. D-panthenolul calmează apoi pielea iritată și roșeața iar cireașa – sau mai degrabă caramelul – pe acest tort regenerator este un parfum minunat de caramel. Oh! 🙂
nani_karamelove_maslo_na_ruce_200_mla_w520_h520_q70caramelpng

Vaselină Amoené cu ulei de argan – struguri negri / kiwi – acest erou nu se joacă cu înghețul și vântul – sau se joacă, doar foarte eficient. 🙂 Vaselina de parafină extrem de eficientă, cu o aromă captivantă de struguri negri și kiwi va unge nu numai mâinile, ci și unghiile și paturile unghiilor. Uleiul de argan marocan luptă fără încetare cu îmbătrânirea structurilor celulare și are un efect de vindecare universal. Ungeți-vă mâinile cu vaselină pentru noapte, astfel încât să poată acționa cât mai mult timp și să aducă suportul necesar pielii.
amolinka_w640_q70maos_1024x683

Sugestie: folosiți întotdeauna creme, unt sau vaselină după modelajul unghiilor, în caz contrar, nu va mai ține nimic pe unghii. 

Ser și mănuși – doi războinici neînfricați

Dacă a-ți neglijat îngrijirea obișnuită a mâinilor iar acum sunt uscate, iritate și dureroase, este timpul să apelați la o echipă de elită. Asta este, data viitoare trebuie acordată mai multă atenție acestui aspect, dar nu disperați, primul ajutor este mai ușor decât pare. Preparatele concentrate cu o gamă completă de ingrediente active oferă imediat chiar și celei mai obosite pieli un zâmbet imaginar.

Serul pentru mâini NANI cu coenzima Q10 luptă fără scrupule cu toate neplăcerile, cu care se luptă mîinile noastre. Fie că este ger, vânt sau chiar un lucru manual, o componentă populară a cremelor,  nu numai de mâini, este coenzima Q 10 care, are grijă de toate – ajută la reducerea ridurilor fine, are proprietăți unice antioxidante și este eficientă împotriva radicalilor liberi. Nu poate lipsi nici perechea bine cunoscută de glicerină/vitamina E, care sunt completate de mătase hidrolizată și astfel toate trei componentele hrănesc, protejează și netezesc împreună pielea.  Ba mai mult – dacă tratați zilnic mâinile cu ser, puteți chiar să așteptați cu nerăbdare încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Uau!
nani_serum_na_ruce_s_koenzymem_q10_30_ml_w640_q70806_jpg_w640_q70

BalbCare – mănușile originale pentru manichiură vă vor arăta literalmente cei șapte curajoși – conține 7 substanțe nutritive active:

  • Extract de arbore de ceai australian – are proprietăți medicinale, nutriționale și antifungice
  • Componentă de dedurizare pentru cuticula unghiilor
  • Calciu – pentru hrănirea unghiilor naturale
  • Cheratină – întărește unghiile naturale, le susține creșterea și le înfrumusețează aspectul
  • Polimerul R236 – dezvoltat de compania Balpharm, este o bază ideală pentru toate tipurile de lacuri și unghii
  • Alantoina – are un efect de vindecare și regenerare, excelentă pentru mâinile și picioarele obosite
  • Extract natural din copacul Hammelis – o plantă cu efecte calmante și vindecătoare   
Avantajul este nu numai o adevărată bombă nutritivă pentru mâini și unghii, dar și faptul că, spre deosebire de creme, mănușile BalbCare pot fi utilizate în siguranță chiar și înainte de modelajul unghiilor cu gel sau înainte de vopsirea clasică cu lac. Acest lucru este minunat! 

Așadar, dragi doamne, aveți deja o idee care dintre aceste frumuseți vă va completa geanta cosmetică? Dacă tot mai ezitați, nu uitați să-mi scrieți pe Facebook-ul nostru, unde primiți întotdeauna sfaturile potrivite. 🙂 Numai bine!

Sursă: encyklopedie.biooo.cz, plushdermlaser.com, instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.