Nuanțe neobișnuite: Cenușiu și plictisitor? Da de unde! Citiți mai departe și veți vedea că vă va cuceri!

Culoarea gri și asocierea cu culoarea gri sunt în mare parte legate de plictiseală, lipsa de luminozitate și nu pare să existe ceva interesant la această culoare. E adevărat acest lucru întotdeauna? Pisicuța NANI și prima ei serie de tutoriale despre de nuanțe neobișnuite te vor convinge de contrariul!

Nuanțele cenușii nu evocă, de obicei în noi sentimente deosebite de căldură și nici nu aparțin culorilor care favorizează starea de spirit. În realitate, culoarea gri simbolizează legătura magică între zorii zilei și seară, iar datorită neutralității sale, se consideră că protejează de energia negativă, iar nuanțele ei luminoase sunt asociate cu înțelepciunea, prudența și dorința de compromis. Asta sună mai interesant, ce ziceți? 🙂 Nici chiar pe unghii culoarea gri nu apare foarte des, ceea ce cred că este păcat, pentru că ideile de manichiură în tonuri de gri   sunt atât de multe! Să vedem cât de minunat poate să arate culoarea gri pe unghii, atât singură cât și în combinație cu alte culori!

Solista cenușie

Desigur, unele dintre voi ar fi mulțumite cu un model simplu, într-o singură culoare – de ce nu, în special un cenușiu deschis, are un efect liniștitor și este potrivit pentru situațiile în care culorile stridente nu se potrivesc deloc. Cu toate acestea, dacă vă place să inventați o varietate de tehnici și aspecte, sunteți în locul potrivit! Dați un aspect deosebit unei manichiuri gri prin alternarea tonurilor mate cu cele lucioase, adăugați niște decorațiuni sau cu ajutorul unui burete creați un efect ombré impresionant.

Gri și alb ca prietene inseparabile

Culoarea gri a fost creată prin amestecarea culorilor alb cu negru și cu ambele culori se înțelege de minune! O putem vedea cel mai frecvent în combinație cu alb cu motive de iarnă sau așa-numitele unghii tricotate. Această combinație este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere unghiilor puțin contrast, dar preferă un aspect mai puțin pronunțat. Pentru cele mai avansate dintre voi, tehnica drag marble pe care am descris-o aici poate fi o provocare interesantă. 🙂

Gri cu negru ca un vis

Cu negru se potrivește foarte bine! Combinația cu linii, forme geometrice și motive florale blânde în culoarea neagră este impresionantă. 🙂 Dacă vă place să decorați unghiile, încercați una din pudrele lucioase de culoare închisă sau înfrumusețați-le cu pietricele.

Cenușiu în lumina sclipicilor

Pigmenți de lustruire, praf glitter, decor strălucitor – culoarea gri nu mai este departe de un argintiu impresionant. Indiferent dacă vă lustruiți unghiile ca o oglindă sau doar adăugați pietricele, culoarea gri strălucește și puteți fi pregătite pentru sezonul balurilor. 🙂

Cum v-a plăcut inspirația de astăzi? Îndrăzniți la o manichiură în nuanțe cenușii sau veți alege clasicul preferat? Până atunci însă, vă doresc o mulțime de idei și, luați inspirație!

Sursa: instagram, pinterest

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.