Babyboomer color: Adaugă clasicului culoare și fler!

Ai propriul tău stil în nuanțele „nude” la care renunți cu greu, dar totuși din când în când simți nevoia să adaugi un pic de culori vibrante? Deci, ce ar fi să încerci un mic experiment? Dă puțină viață manichiurii tale cu un babyboomer colorat și nu vei regreta! Să vedem deci, cum arată această decorare și cum poți avea și tu o astfel de manichiură. Citește mai departe!

Despre ce este vorba?


Babyboomer este denumirea profesională folosită pentru o tehnică care se bazează pe trecerea în degrade dintre patul unghiei în culori nude spre vârful acesteia, de un alb ca zăpada.

În lumea modelajului unghiilor, tehnica babyboomer sa află în top în ce privește popularitatea, unde este amplasat de asemenea și french­ul tradițional dar, după cum știi, iubitoarele de manichiură aduc culori și idei noi chiar și printre stilurile de decorare tradiționale. Și acest lucru este valabil și în cazul tehnicii babyboomer.

Babyboomerul plin de culoare își păstrează patul unghiei tradițional în culoarea nude, precum și trecerea ombré spre vârf, dar culoarea albă a ieșit de pe scenă și a fost înlocuită cu culori strălucitoare.

Cum se face acest lucru?

Crearea unui babyboomer colorat nu este o chestiune de mare știință. Procedura este similară ca și la manichiura ombré, doar că trebuie acordată mare atenție să nu se facă abuz de culoarea. Dacă ai la îndemână diferite lacuri, oje semi sau geluri color, ajunge să apelezi pentru ajutor la un Aplicator pentru unghii ombre NANI și în câteva minute va fi din tine un adevărat da Vinci.

Pas cu pas, culoare peste culoare

  • Pregătește unghiile la fel cum o faci întotdeauna înainte de fiecare modelare – curăță-le, apasă cuticula, dă-le forma dorită, mătuiește-le și aplică primerul. Urmează baza, după polimerizarea în lampă aplică pe întreaga suprafață a unghiei nuanța nude selectată. Polimerizează în lampă.
  • Următorul pas este crearea vârfurilor colorate. Cu ajutorul aplicatorului pentru unghii ombre (ideal este un gel decorativ care este mai pigmentat și mai dens, dar pot fi folosite și geluri obișnuite sau oje semi), cu apăsări blânde întinde gelul sau oja de la vârf spre centrul unghiei. Vârful unghiei este cel mai evident, intensitatea culorii de la vârf spre centru ar trebui să scadă. Repetă această procedură de mai multe ori până la aspectul dorit.
  • Un babyboomer color este pe lume și acum trebuie doar să aplici ultimul strat de acoperire, care estompează frumos legătura dintr-o culoare în alta.
  • Acum te poți mândri în fața prietenelor, la muncă precum și pe Instagram și nu uita să ne etichetezi și pe noi acolo :)!

Cel mai bine este să vezi întregul proces cu ochii tăi. În următorul videoclip de la Nails Revolution te vei convinge că, cu un pic de îndemânare te poți descurca și singură.

 

Ești o iubitoare de manichiură cu acril, nu dispera! Am ceva și pentru tine! Uite cum poți realiza un babyboomer acrilic, care îți va tăia răsuflarea. Aici găsești idei mai greu de realizat decât cele cu lacuri, geluri sau cu oje semi, dar rezultatul cu siguranță merită!

Așadar, am avut grijă să îți ofer distracție pentru o seară întreagă de iarnă :). Acum depinde numai tine cu ce vei alege să lucrezi și de ce culori dispui. Știu cu certitudine că întotdeauna vei realiza ceva minunat! Ia inspirație din galeria foto și sus la treabă. Iar eu aștept cu nerăbdare data viitoare, miau!


Zdroje:

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.