Incredibil! Vi se oprește mintea în loc asupra celor mai bizare manichiuri din anul 2018! Ce ziceți de ele?

Pe tot parcursul anului vă ofer galerii foto cu manichiuri frumoase, nail art reușit, recenzii și tutoriale și îmi place foarte mult să o fac! Dar sincer? După un an aștept și eu cu nerăbdare această „inspirație“ specială pentru Anul Nou. Și este aici! ÎN SFÂRȘIT. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, bucurați-vă de cele mai bizare manichiuri din 2018 și distrați-vă bine!

Ce avem aici azi?

Lucrări profesionale și greșeli nefericite, acestea le veți găsi în tutorialul nostru de azi special de Anul Nou.Vă întrebați cum se poate transforma munca unei manichiuriste calificate într-o creație nebunatică, bizară potrivită pentru un muzeu de curiozități? Și cum arată o astfel de lucrare? Continuați să citiți și deschideți bine ochii!

Să începem cu încetul

Uneori, nebunia și un anumit grad de prost gust sunt intenționate, alteori manichiura pur și simplu nu reușește. Unor astfel de cazuri le-am acordat atenție și în trecut într-o serie de tutoriale cu aceeași denumire, deci de data aceasta aveți doar o mică degustare. Și apoi mergem direct la felul principal!

Accidental? Nu, nu, nicidecum, este intenționat!

39399776_265525210949265_5432904935316389888_n

 

Vedeți ceea ce văd eu? Extravaganță. Să nu credeți că manichiura pe care o vedeți se datorează unei lipse de cunoștință sau de experiență a manichiuristei, este pur și simplu o manichiură în adevăratul sens al cuvântului, gândită în mod serios (cel puțin în cele mai multe cazuri).

Ați vrea să aveți ceva asemănător pe unghiile voastre?

Pe acestea le-ați văzut deja?  

Un tutorial special de Anul Nou, plin de creații bizare nu mai este nimic nou la noi.


Nail Sunny – genialitate sau nebunie?


11

În capitala Rusiei, Moscova, veți găsi mai multe saloane de înfrumusețare care poartă denumirea  Nail Sunny. Un lanț de saloane, fondat de surorile Movsisyan, a devenit cunoscut lumii, dar nu întotdeauna într-o lumină pozitivă. Cum este posibil aceasta?

Pe internet, salonul a devenit renumit nu numai prin manichiuri frumoase și precise și schimbări incredibile (de la unghii copleșitor de distruse transformate ca printr-un farmec  într-o manichiură exemplară), dar mai presus de toate prin creațiile bizare pe care astăzi le puteți admira?

Printre creațiile lor, asupra cărora stă mintea în loc, se află de exemplu o manichiură cu mameloane din care, după apăsare iasă literalmente lapte, funduleț moale 3D, din care după apăsare iasă răhățel, ochi în mișcare, nasuri 3D mucoase, unghii cu păr, manichiură tridimensională cu sâni, pe scurt, se pare că pot face orice pe unghii.

Surorile Movsisyan consideră pur și simplu că în arta pe unghii, nu există bariere în ce privește imaginația.  Dar, în multe cazuri, întrec deja orice măsură! Nu credeți? Uitați-vă în galerie.

Și asta este tot pentru acest an! Este timpul să începem sărbătorile de Anul Nou.

În numele întregii echipe NaniNails, vă urez un an nou plin de succes și întotdeauna cea mai frumoasă manichiură!

Toate cele bune!

Surse:

https://www.instagram.com/nail_sunny/

https://www.instagram.com/deadlynails/

https://www.instagram.com/natashaleeblogger/

https://www.instagram.com/perfect10customnails/

https://www.instagram.com/nailsby_evon/

https://www.instagram.com/nail_unistella/

https://www.reddit.com/r/

https://breakrulesnotnails.wordpress.com/

http://adventuresinacetone.com/

https://www.yelp.com/
https://timesofindia.indiatimes.com/

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.