Articol special de Anul Nou sau cele mai bizare manichiuri din lume! Trebuie să le vezi!

Inspirații, Altele - Articol special de Anul Nou sau cele mai bizare manichiuri din lume! Trebuie să le vezi!

31.12.2017

„Wow! Deci, asta e cu adevărat o nebunie!" Credeți-mă, exact asta este ceea ce veți spune de îndată ce veți vedea articolul meu special din ajunul Anului Nou. Dar înainte ca Noul An să bată la ușă, haideți să ne distrăm puțin. Cele mai bizare modele de manichiură din lume. Ei bine, ați crede așa ceva? Am pregătit pentru voi cele mai urâte, ciudate și bizare modele de manichiură care au ajuns sub mâna mea pe tot parcursul anului. Așadar, așezați-vă confortabil și vă doresc distracție plăcută!

bad3bad2bad1

Cunoașteți acele situații când unor femei nu le reușește machiajul iar fotografiile lor circulă pe internet și îi distrează pe oameni din întreaga lume? Nu putem fi așadar surprinse de faptul că astfel de eșecuri, care uneori par chiar incredibile, să apară și în domeniul artei pe unghii. Înainte de a merge mai departe, țin să atrag atenția asupra faptului că unele creații nu sunt pentru opersoanele mai slabe. Sunteți pregătite? Atunci să-i dăm drumul!

Mai bine nu vă luați inspirație din ce veți vedea
1Și avem aici prima bombă a articolului meu special. După cum se pare, însăși realizatoarea, după ce și-a privit bine lucrarea, s-a speriat atât de mult încât mai bine și-a dat foc unghiilor. Ce să mai vorbim, cred a făcut bine.
222
Să fie o metodă nouă de contrabandă cu droguri? Și poate că ar reuși, ce ziceți? Sper sincer că doamna cu manichiura marijuana este prietenă cu piromaniaca de mai sus. Își dă foc la unghii, trage fum în piept și imediat se simte mai fericită. Poate că astfel nu va deranja pe nimeni cu o manichiură urâtă (sau o arsură de gradul al treilea). ☺

3

Uneori se mai găsește cineva care iubește atât de mult arta pe unghii, încât cele zece degete pe mâini și zece degete pe picoare nu îi ajung pentru a se realiza. Cum să rezolvi o astfel de situație? Ei bine, după cum pteți vedea ... simplu.


444
Pentru aceste specimene nu mai am cuvinte. Primul să zicem că e haios cât de cât , dar cealălalt? Nu mulțumesc !
5Foarte artistic, ce spuneți? Mie îmi place că fiecare unghie are o altă expresie a feței. ☺
6Acest model de nailart de groază are doar un singur neajuns. Groaznica Samara din filmul de cult Avertizarea (The Ring) nu stă pe degetul mijlociu. Asta ar fi un alt lucru grozav. ☺

7

Alte unghii de pe listă. Trebuie să recunosc că în ceea ce privește execuția este un proiect cu adevărat provocator, dar când ne uităm la el în întregime, această manichiură este o adevărată bombă. Cel puțin tunul de mijloc este.

8

Și în această imagine vedem... de fapt nici măcar nu sunt sigură ce vedem. Ce știu sigur este că îmi rupe inima. 


Prefer să vă las vouă restul comentariilor, în mod ideal ar fi să vă împărtășiți opiniile direct sub articol pe Facebook. Nu uitați să dați un like dacă doriți să vedeți și anul viitor continuarea acestui articol special.

Și acum să ne grăbim la restul galeriei foto. Mai sunt multe ciudățenii de văzut! ATENȚIE! La urmă vă așteaptă "cireasa de pe tort" a articolului special de astăzi și este doar pentru persoanele mai tari!

Vă mulțumesc că ați fost cu NaniNails și vă doresc tuturor să aveți un An Nou cât mai frumos 2018!


Ați ajuns până aici? Excelent! Atunci, bucurați-vă de un "nail art" de-a dreptul dezgustător. Atenție! Nu este nimic pentru persoanele mai slabe.

 

Surse: 
www.pinterest.com

https://worldwideinterweb.com/

https://pumpkincat210.wordpress.com/

http://evelynemarie.com/tag/nails/

http://urbangyal.com/

http://www.boredpanda.com/fur-nails/

https://ninafashionlife.com/tag/tacky-nails/

http://www.nerdyfornails.com/

http://xexe.club/

http://xexe.club/

http://lanoticia.hn/

http://info.wenweipo.com/

http://www.theluxuryspot.com/strange-nail-art/

http://www.creativebeautyhealth.com/

http://artevolve.blogspot.cz/2012/04/black-spikes.html

http://www.fashionisers.com/

http://www.didmynails.com/2014/03/wayback-nails-bee.html

http://www.elle.com/beauty/

https://www.instagram.com/designdain/
https://www.youtube.com/channel/UCHJuQZuzapBh-CuhRYxIZrg

Autentificare pentru newsletter

Vă interesează noutățile din lumea designului unghiilor? Lăsați-mi aici e-mailul dumneavoastră și eu vă trimit newsletter-ele periodic, direct în căsuța dumneavoastră!