Manichiură de vară în câteva minute!

Este timpul pentru o manichiură perfectă de vară! Dacă însă, nu doriți să petreceți câteva ore cu decorarea complicată a unghiilor și preferați să vă bucurați din plin de vară, am o soluție pentru voi în formă de modele simple, dar frumoase, așa că haideți să aruncăm o privire la ele.

De data aceasta v-am pregătit câteva sugestii pentru o manichiură de vară cu adevărat rapidă. Știți cum este, în zilele toride de vară, este cel mai bine să petrecem timpul lângă piscină, pe plajă sau într-o excursie și pur și simplu nu ne mai găsim timp pentru o manichiură perfectă. Dar când este mai potrivit să încercăm diferite combinații de culori strălucitoare, dacă nu vara?! Am mai multe alternative pentru o manichiură originală garantată, datorită căreia veți avea cele mai frumoase unghii chiar și în zilele toride, așa că haideți să începem!

Culori neon ultra rapide

Îndrăzniți și încercați una dintre culorile strălucitoare nebunești pentru vară! Dacă nu aveți timp sau chef, realizarea acestei manichiuri durează doar 10 minute datorită ojei semipermanente One step care nu are nevoie de o bază sau un finish. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți unghia, să aplicați un strat color și să întăriți. În câteva minute ați terminat și vă puteți bucura de zilele fierbinți de vară sau vă puteți relaxa lângă piscină toată ziua. Dacă aveți mai mult timp, puteți încerca culori neon clasice în formă de oje semipermanente în trei faze Professional, care rezistă frumos chiar și 3 săptămâni pe unghii!

blog_post_ruce


Mărgelele sunt încă IN

Dacă nu vă plac unghiile distinctive sau neon, dar preferați culorile prăfuite, cu siguranță veți aprecia mărgelele sau perlele caviar. Pentru acest stil, veți avea nevoie de orice culoare roz prăfuit pe care o fixați cu un top, dar pentru un efect cu adevărat interesant, vă recomand să aplicați peste un finish mat, pe care puteți aplica cu ușurință mărgele sau perle caviar cu ajutorul gelului. Acest design este foarte rapid și unghiile voastre nu vor putea fi trecute neobservate, vor ieși în evidență minunat, de exemplu lângă o piscină cu apă răcoritoare!

nehty_perli_ky


Autocolantele asigură totul!

Vreți să vă reîmprospătați unghiile, dar nu aveți timp să pictați diverse motive? Soluția sunt autocolantele și stickerele cu apă, datorită cărora veți crea unghii originale într-o clipă! Aruncați o privire la diferitele noastre decorațiuni de vară sau flori și puteți avea cele mai frumoase unghii de vară în câteva clipe!

a_samole

Manichiură marinărească în câteva secunde!

Mizați pe stilul clasic și creați-vă o manichiură albastru cu alb perfectă în cel mai scurt timp. Datorită trucului meu, nu mai trebuie să vă pictați îndelungat dungi cu pensula, dar tot ce aveți nevoie este o ojă albă și bandă decorativă albastră. Vopsiți toate unghiile în mod clasic cu o ojă albă, apoi aplicați pe dispersie benzile decorative și fixați-le cu un finish. Voila, aveți o manichiură marinărească originală și puteți pleca în vacanță fără probleme!

bbb

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.