Inspirație de toamnă pentru cele mai frumoase unghii!

Timpul unghiilor neon a luat sfârșit, a sosit timpul pentru o manichiură perfectă de toamnă! V-am pregătit mai multe modele de unghii, pe care trebuie să le încercați neapărat, așadar, haideți să ne uităm împreună la ele!

 

Motivul frunzei

Ce vă vine în minte, când se spune toamnă? Nouă frunzele absolut magnific colorate, care sunt în toate nuanțele calde și, prin urmare, sunt perfecte pentru manichiurile de toamnă. Puteți desena frunze pe unghii cu ajutorul pensulei de decorare, să le imprimați cu ajutorul metodei cu ștampile pentru unghii sau pur și simplu să le lipiți cu ajutorul  stickerelor cu apă sau abțibildurilor pentru unghii. Mai jos, am selectat câteva fotografii cu diferite combinații de culori, care se vor îmbina perfect cu frunzele!

aut1

Gama de culori de toamnă

Pentru o manichiură rapidă de toamnă, veți avea nevoie doar de câteva culori în tonuri de toamnă, pe care le puteți combina liber între ele. Vă pot recomanda nuanța de roșu-închis, vișiniu Old Love, culoarea impecabilă în nuanța de un galben-portocaliu, muștar  Hopeful  sau o culoare mai închisă, maro Almond Praline. Dacă vă plac culorile strălucitoare, nu uitați să aruncați o privire la culoarea maro Satin Nougat, care are reflexii perfecte de arămiu.

aut2

Modern Fine Lines

Cu siguranță ați văzut deja așa-numitul design Fine Lines. Este o manichiură foarte simplă, discretă, dar frumoasă, care are o culoare de fundal și apoi linii rotunjite de altă culoare sau culori. Această metodă poate fi aplicată tuturor anotimpurilor, dar folosind culorile potrivite, veți evoca o manichiură de toamnă impecabilă, elegantă. Acest design este potrivit pentru cei, care nu pun baza pe un motiv specific, dar sunt de părere, că în simplitate se ascunde frumusețea. Am ales câteva motive, din care vă puteți inspira, în ce mă privește, vă recomand culorile precum Green Camouflage, Spanish Orange, Cold Mauve sau Walk of Fame.

aut3

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.