Unghii de Halloween: Cum să le obțineți?

Halloween-ul, ca o sărbătoare de origine celtică, pătrunde din ce în ce mai mult în casele noastre în fiecare an, motiv pentru care a sosit timpul, nu doar, pentru decorul interioarelor cu acest motiv, ci și pentru unghii perfecte de Halloween!

Ştiaţi că..

Halloween-ul datează din vremea dinaintea erei noastre și este sărbătorit pe 31 octombrie. Această dată simboliza granița dintre vară și iarnă. Pentru celți, aceasta a fost o perioadă în care „granițele dintre lumea celor vii și cei morți” se estompau și de aceea în această perioadă au construit, de exemplu, altare din cranii de animale, care aveau sarcina de a stabili contactul cu morții. Halloween-ul, pe care îl cunoaștem astăzi, s-a răspândit până la noi din Irlanda, deci nu este o sărbătoare pur americană, așa cum cred mulți oameni. 

 

Manichiură de Halloween 

Nu sunteți siguri sau căutați inspirație pentru o manichiură de Halloween înfricoșătoare și decentă? Aici vă aflați la locul potrivit unde v-am pregătit câteva decorațiuni interesante, la care am atașat instrucțiuni despre cum le puteți crea. Deci să începem! 

do_blogu

 

Spider gel

Unghii finisate cu pânze de păianjen? Nicio problemă pentru noi! Incercați spider gel-ul, datorită căruia veți putea crea cele mai frumoase și mai subțiri pânze de păianjen pe unghii. Tot de ce aveți nevoie este un  gel și un punctator, cu care veți realiza decorațiunea, dar dacă nu aveți un punctator, puteți folosi și o perie subțire sau o scobitoare. 

Aplicați o cantitate mică de Spider gel pe o pensulă sau un punctator și atingeți unghia în punctul, în care doriți să începeți. În aer, setați direcția și unghiul la care doriți să ghidați linia. Pentru a termina linia, atingeți unghia în al doilea punct. Repetați până când atingeți forma dorită. Puteți aplica spider gel-ul pe gel color, ojă semipermanentă sau acril. La final, lăsați să se întărească în lampa UV/LED timp de 30-60 de secunde și la final aplicați top coat/finish

 

Stickere cu apă Halloween

Ați încercat vreodată stickerele cu apă? Dacă da, aruncați o privire la ultimele noastre modele de Halloween, în care veți găsi pânză de păianjen, dovleci, dar și lilieci sau fantome drăguțe! Și dacă nu, aruncați o privire la cel mai recent videoclip al nostru, în care vă arătăm cum puteți da manichiurii voastre de Halloween starea de spirit potrivită într-o secundă cu ajutorul stickerelor cu apă! Nu uitați, că și baza este foarte importantă. Am folosit o culoare neutră pentru fundal, negrul nu a putut lipsi și la final am înveselit manichiura cu o culoare portocalie prin aplicarea ojei semipermanente Spanish Orange, care este la fel de frumoasă ca culoarea dovleacului! 

 

Ștampile cu motiv Haloween 

Dacă nu vă plac unghiile pictate sau cu stickere, aruncați o privire la ultimele noastre matrițe pentru decorare, cu motive înfricoșătoare de Halloween. Despre metoda de ștampilare am scir deja în acest articol, în care veți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să o faceți! 
fb

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.