În colimator este luciul de cristal – Swarovski Crystal Pixie!

Știți ce, probabil, nu va ieși din modă? Pietricelele! Câteodată se va prefera o cantitate mai mare de aceste decorații, altă dată va fi preferat un alt decor color sau mărimi ori forme variate, dar mă îndoiesc că va veni timpul când acestea nu vor fi in. Și cred că fiecare dintre dumneavoastră doriți să aveți unghii frumos strălucitoare. Pe e-shop a apărut un produs nou și cred că veți simți același entuziasm ca și mine. Faceți ca unghiile dumneavoastră să strălucească! Vă dau un sfat cum se procedează – cu Swarovski Crystal Pixie!

Înainte de a mă arunca asupra instrucțiunii, este mai bine să lucrăm cu pulberea de diamant, așa clarificăm despre ce este vorba. Swarovski Crystal Pixie este o mică dorință îndeplinită care „zboară” pe cele mai variate pietre și decorațiuni strălucitoare. În șase cutii diferite se află, printre altele, 6 variații de culori diferite de pulbere de diamant excepționale. Și, de fapt, prin ce este Swarovski Cryslat Pixie atât de extraordinar?

Până acum puteați împodobi unghiile cu pietricele mai mari sau mai mici, mai nou, puteți presăra întreaga unghie cu zeci de cristale mărunte și rezultatul va fi o adevărată bombă! În fiecare cutie ambalată, în afara flaconului plin de minuni sclipitoare, vă așteaptă și 30 de pietricele swarovski de diferite culori și mărimi, în funcție de alegerea dumneavoastră în ceea ce privește produsul. În plus, în ambalaj găsiți și un asistent minunat pentru lucru – o strecurătoare mică.

Puteți alege din: negru metalic Rock Shock, auriu metalic Deluxe Rush, alb Comic Pop, roz Candy Land, negru întunecat Classy Sassy și mixul dintre roz și alb Cute Mood.

Cum să stăpânim Swarovski Crystal Pixie?

Marea majoritate a profesionistelor de unghii este de acord că cel mai bun mijloc pentru lipirea pietricelelor este gelul de construcție. Este solid și rezistent și doar noi vrem ca acea paradă frumoasă să ne țină ceva timp, nu?

    1.  Ne pregătim, îngrijim și modelăm unghiile. Eventuala culoare o puteți alege după bunul plac, cel mai bine să fie asortată cu decorul următor.
    2.  Unghia pregătită o facem mată cu ajutorul blocului, la fel cum facem în cursul tratării preliminare înainte de modelaj. Nu uităm să înlăturăm praful.
    3.  Aplicăm mai degrabă un strat mai subțire de gel transparent de construcție. Recomandăm NANI UV/LED gel Champion Line. Aveți grijă să evitați contactul cu cuticula.
    4.  Acum este momentul pentru pulberea de cristal. Presărați cristalele pe unghie deasupra unui mic bol. Ar fi păcat să pierdeți vreunul, așa că toate care nu și-au găsit loc pe loja unghială, le turnăm cu ajutorul strecurătorii înapoi în flacon.
    5.  Cu grijă, împingeți presărarea cu diamante în gel. Cel mai bine cu ajutorul unui bețișor din lemn de portocal sau al unei pensule.
    6.  Curățați marginile unghiei. Swarovski Crystal Pixie, care se află mai aproape de cuticulă, trebuie să-l împingeți mai mult spre centrul unghiei. Micii monștri, care depășesc unghia, presați-i mai mult spre centru. Partea măruntă a marginii unghiei este fără pietricele (sunt împinse mai aproape spre centru) pentru ca să nu se desprindă și să se piardă.
    7.  Întăriți unghiile în lampa UV.
    8.  Trebuie să îndepărtați reglementar exsudația. „Țupăiți” cu celofibra umplută cu cleaner pe unghie. Această parte nu are voie să fie neglijată, altfel s-ar putea să vi se prindă impuritățile pe unghie.
    9.  Pentru a ne asigura că pulberea de cristal va ține pe unghii cât mai mult, este bine să aplicăm pe marginile unghiei (partea fără pietricele) luciul fără exsudație.
    10.  Coaceți și GATA!

3 sfaturi la sfârșit

Și ce ar fi să faceți într-un alt fel? Sigur v-a venit ideea dacă Swarovski Crystal Pixie se poate lipi și cu adeziv. Da, sigur că da. Dar pentru că pulberea de cristal este fină și ar trebui făcut uz de un strat mai gros de adeziv pentru a se asigura o rezistență corectă, această procedură nu se prea utilizează. De cele mai multe ori nu ține atât de bine și de mult ca în cazul utilizării gelului. Din partea mea – dacă totuși adeziv, atunci pentru pietre mai mari. 🙂

Cum se mai poate prelungi durata de viață a decorurilor? Este vorba doar de un detaliu, dar este bine să intercalați praful de cristal cu pietricele mai mari. Așa nu numai că acestea fac manichiura mai specială, ci ajută și la o mai bună adeziune a Swarovski Crystal Pixie. Pietrele mai mari servesc puțin ca piloni de sprijin. Riscul că pietricelele fine se vor juli și vor cădea nu este atât de mare.

La o parte cu pietricelele! Doriți o schimbare și vă gândiți cum să dați jos decorul de diamant? Faceți uz de o mașină de frezat veche. Una nouă ați putea să o tociți, dar cu cea veche pietricelele vor sări vesele. Grație fineței presărării, praful se îndepărtează mai ușor decât în cazul unui decor mai mare.

Și, cred că pentru astăzi, ar putea fi suficient. 🙂

Pe Facebook-ul nostru așteptăm cu nerăbdare comentariile dumneavoastră, ale laicilor și opiniile referitoare la acest produs.

A, era să uit – aruncați privirea pe această înregistrare video splendidă! Durează doar 5 minute și conține tot ce trebuie să știți.

Youtubera Roxx Nailz vă v-a arăta nu numai cum arată conținutul cutiei Swarovski Crystal Pixie, ci va și demonstra aplicarea acestora pas cu pas!

Surse: pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.