Cum să-i venim de hac babyboomer-ului?

Ați auzit deja despre acest trend? În cazul în care vă interesează cât de puțin modelajul unghiilor, sigur nu vă este necunoscut și l-ați întâlnit fie în salon sau pe internet. Dar de ce i se spune așa? Ce au în comun aceste unghii naturale și romantice cu explozia populației. Instrucțiunile pentru crearea acestuia și răspunsul la întrebarea mea le găsiți în articol! 🙂

Chiar dacă babyboomer sună ca ceva ce ar trebui să-și dorească mămicile proaspete, adevărul este contrariul. Babyboomer este reacția la populația din aceeași generație care îmbătrânește, care s-a născut în perioada postbelică. Aceste dame simt nevoia să arate îngrijite și simultan să fie la curent cu moda. Nu mai vor nicio sălbăticie, vor să aibă, pur și simplu, unghii frumoase. Babyboomer-ul le îndeplinește pe toate și este căutat nu numai de clientele mai în vârstă, ci este din ce în ce mai popular și printre celelalte cliente. Deci, cum să procedăm?

Pe internet există multe instrucțiuni, dar pe mine m-a frapat cel mai mult înregistrarea video de la manichiurista cehă, doamna Velíšková. Îmi place faptul că întreaga procedură este cu mult mai simplă decât acelea pe care le-am văzut pe înregistrările video și orice începător poate face față. Este suficient să aveți câteva lucruri mărunte și rezultatul este garantat :).

Și ce vă trebuie pentru o astfel de muncă?
Am ales pentru dumneavoastră produse din e-shopul nostru care sunt ca și făcute pentru babyboomer:

AȘi puteți începe! 🙂

Sursă: YouTube

Și cum să completăm decorarea cu babyboomer pentru a nu fi o așa mare plictiseală? Aruncați o privire în galerie!

 Sursă: Pinterest, Nails.de

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.