Ce set de produse să-mi cumpăr când începe cu unghiile din gel?

Doriți să începeți cu unghiile din gel și nu știți cum? Ați văzut deja o mulțime de instrucțiuni, vă pregătiți să mergeți la instructaje, însă tot nu știți cum să procedați, de ce lucruri veți avea nevoie pentru modelaj și vă cuprinde spaima în momentul în care aflați că tot vă mai lipsește ceva? Nu trebuie să intrați inutil în panică, pentru că astăzi vom prezenta seria celor mai de bază produse care vă vor prinde bine și cu care este o plăcere să începeți. Și anume, începând cu o lampă UV de calitate și terminând cu celofibră, totul frumos într-un singur set!

Deoarece E-shopul Naninails.cz se gândește și la toate dintre dumneavoastră care acum abia se gândesc să înceapă cu unghii din gel. De aceea am pregătit setul complet de produse care conține tot ce este necesar pentru modelajul complet al unghiilor din gel. Și ziceți că numărul acestor produse nu este mic :). Deci, de care lucruri vom avea nevoie?

Probabil, primul lucru care vă vine în minte – și corect, este lampa UV și gelurile UV. Bineînțeles, în acest set, lampa UV nu lipsește și totul va fi asigurat de o lampă cu patru tuburi fluorescente cu timerul de 120 de secunde, în care, grație rezemătoarei încorporate, puteți întări nu numai gelul pe degetele mâinilor, ci și, foarte ușor, faceți față și pedichiurii.

_MG_6709_zmenseno

LAMP36KWAWHITE04

În set găsiți, din start, mai multe geluri UV, două dintre ele provin din seria Standard Line cărora le-a fost dedicată recenzia trecută. Acestea sunt accesibile în două nuanțe – unul străveziu, care vă va ajuta cu modelajul, și unul alb, pe care îl veți folosi pentru manichiura franceză. La urmă, nu poate lipsi nici gelul UV finnish într-o cupă de 15 ml. Întregul aspect îl puteți asorta ușor cu ajutorul glitterelor color care se află în set în număr de 12 culori diferite, așa că imaginației dumneavoastră nu i se pun limite și vor fi de folos și mai târziu, când veți face experimente și cu alte culori de geluri UV.

Dacă, în plus, intenționați să utilizați în cursul modelajului și talentul dumneavoastră artistici, veți aprecia și pensulele speciale având mărimea de 4 și 6 care vă vor ajuta cu obținerea unui rezultat profesionist în cazul nail-artului.

standard_line_extra_white_5ml

După pregătirea inițială a unghiei, veți trăi bucuria trezită de seria micilor asistenți care, pur și simplu, nu pot lipsi din set. Doar grație acestora veți reuși să pregătiți unghia în așa fel, încât unghiile din gel să vă țină cât mai mult. Lucrul începe cu pilirea corectă și, de aceea, în set găsiți 9 pile de granulație diferită și un bloc abraziv pe deasupra. Înainte de a continua lucrul, este important să îngrijiți cuticula din jurul unghiei cu ajutorul bețișoarelor din lemn de portocal clasice. Setul pentru unghii din gel conține zece bucăți, acestea ajutându-vă, de exemplu, și în cursul manipulării ornamentelor mici.

sada_m_2_zmenseno

În întregul set pentru unghii din gel nu lipsește nici mulțimea de tipsuri de diferite mărimi. Veți putea alege din tipsuri transparente și cu aspect de lapte (în fiecare cutie ambalată găsiți 100 de bucăți) care, grație unei flexibilități mai mari, nu vă dezamăgesc nici în cazul unei tratări mai puțin atente. Împreună cu acestea, bineînțeles, în set găsiți și două cutii ambalate de adeziv cu uscare rapidă.

În cursul modelajului unghiilor din gel nu avem voie să uităm nici de lichide. Pentru degresarea unghiei, înainte de aplicarea gelului UV, setul conține un flacon de 11 ml de Primer, iar în cursul ștergerii exsudației, veți aprecia ambalajul cu Cleaner de 100 ml. Pentru aceasta este strict necesară și celofibra de care uitați foarte ușor în cursul achiziției tuturor materialelor și ustensilelor. De aceea am pus în set direct 500 buc. 🙂

Și care este lucrul de care nu aveți categoric voie să uitați? Ei? … Doară hrana! Pentru ca unghișoarele să rămână frumoase o perioadă îndelungată, să crească bine și cuticula să fie îngrijită bine, în cutia ambalată se află și hrana cu aroma de portocale, care împiedică dezbinarea unghiilor și, simultan, acționează contra deshidratării acestora. După o muncă asiduă, categoric, unghiile dumneavoastră merită acest lucru:).

Întregul set pentru unghii din gel găsiți deja astăzi în e-shopul NaniNails. În cazul în care acum vă gândiți când să începeți cu modelajul, înainte de Crăciun este sigur momentul potrivit, dumneavoastră le puteți spune de un astfel de set, de exemplu, partenerului sau părinților dumneavoastră Ei vor avea un cadou splendid iar dumneavoastră primiți exact ceea ce vă doriți :). De aceea am pregătit pentru dumneavoastră o acțiune super: Acest set – și anume, inclusiv lampa UV! – cumpărați începând de astăzi doar la prețul de 211,50 LEI. Așa, încercările de începător zădărnicite cel puțin nu-i vor cauza portofelului dumneavoastră o durere atât de mare :).

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.