Complicații cu unghii împletite – inspirație „caldă” pentru iarnă

Sigur ați așteptat cu nerăbdare alte inspirații pentru nail-art. Cu pomii de iarnă, prăjituri și cadouri sub pomul de Crăciun parcă s-a rupt sacul și, așa, galeria cu nuanțe de iarnă a fost așteptată și previzibilă – auriu, argintiu, roșu, verde și o mulțime, O MULȚIME DE sclipici. Dar eu am pregătit pentru dumneavoastră ceva netradițional, original și de stil. Hai să ne uităm la unghii împletite!

Decorul împletit nu vă încălzește lojele unghiulare, dar fără doar și poate se va asorta cu sveterul dumneavoastră preferat. Și eu am aflat că deja ați scos din dulap un articol de îmbrăcăminte mai gros (chiar dacă încă nu au dat gerurile care crapă pietrele). Când eram copii, nu am vrut să purtăm tricotajele de la bunica, dar acum nu ne putem despărți de ele. Eu sunt un om foarte friguros și, de aceea, nu rămân doar la sveter. Căciula și fularul este pentru mine o necesitate. Atunci de ce să nu încurajăm outfit-ul călduros și cu nail-artul demn de invidiat.

Cum se procedează? Pentru ca unghiile dumneavoastră să arate ca cele din ilustrație, veți avea nevoie de un gel UV 3D special, o pensulă subțire, gel UV alb, eventual gel UV pastelat, o lampă UV, top coat mat și inspirație din galeria noastră.

  1. Unghiile le pregătiți în modalitate clasică – curățați, asigurați aspectul mat și faceți uz de primer. În cazul în care doriți să începeți cu gelul UV, începeți să modelați arcul C. Dacă o faceți pe gel lac, este suficient să aplicați base coat.
  2. Acum depinde doar de dumneavoastră ce ustensile aveți la îndemână. Varianta cea mai bună va fi să aveți la îndemână tocmai gelul UV 3D alb. Este gros și nu se va prelinge în cursul aplicării. Pe unghie vă creați o bază albă cu gelul UV clasic. Pe acesta, treptat, începeți să desenați modelul împletit cu ajutorul gelului UV 3D – liniuțe, puncte, tilde – depinde de dumneavoastră :). Polimerizați modelul în lampa UV.
  3. În cazul în care sunteți mulțumită cu unghia albă, mai departe puteți folosi doar luciul (dar cel mai bine arată mat) și gata. Însă pe unghie puteți aplica și un gel pastelat frumos care, grație culorii sale fine, păstrează baza albă, care se străvede fin și efectul 3D iese frumos în evidență.

Instrucțiunile noastre le puteți încerca și cu gel lacuri sau geluri UV obișnuite, dar este important ca densitatea acestora să vă permită crearea de modele împletite. În cazul în care aveți un astfel de gel lac, este suficient să vă faceți din el o bază color și apoi, cu același gel lac, să creați și modele împletite. Apoi și un strat mat final și gata.

Nicio știință, nu-i așa? Într-o clipă aveți unghii frumoase ca nimeni altul. Sunt fine, de stil și, cu toate acestea, incredibil de cool. Încălzesc privirea. Tocmai potrivite pentru iarnă. Ce mai așteptați? – Svetere și geluri în acțiune!

P.S.: Nu vă temeți să vă lăudați la noi pe Facebook și, dacă în cazul în care încă nu aveți setul dumneavoastră personal pentru unghii din gel, urmăriți e-shopul nostru! Nu vă temeți să vă faceți o bucurie sub pomul de iarnă. Doar pentru dumneavoastră am pregătit o mulțime de reduceri de Crăciun splendide!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.