3 instrucțiuni formidabile, rapide și simple pentru unghii irezistibile de Sfântul Valentin

Ziua Sfântului Valentin se rostogolește asupra noastră ca o avalanșă roz de neoprit. Sigur v-ați gândit deja cum să-i faceți partenerului dumneavoastră o surpriză drăgăstoasă – poate o seară romantică perfectă sau o zi petrecută împreună. Atmosfera o puteți întregi cu un decor original al unghiilor! De aceea vă aducem 3 instrucțiuni simple pentru decorarea ușoară a unghiilor de Sfântul Valentin.


 

ombré final

1 . Inimioare ombre – fine, frumoase, fermecătoare

 

BAZA BASE COAT – Imediat la început recomand să aplicați un strat subțire de lac de bază base coat care întărește și cizelează unghiile înainte de aplicarea lacului.
BAZA COLOR – Aplicați pe unghii lacul color de culoare deschisă. Cel mai bine albă sau roz. Atenție! După aplicare, lăsați lacul să se întărească bine.
BANDA ADEZIVĂ

ombré one

Tăiați cu foarfeca o fâșie îngustă de bandă adezivă. Îndoiți fâșia și peste îndoitură decupați forma de semi-inimioară. După întindere veți avea o inimă frumoasă și simetrică.

ombré two

Lipiți banda adezivă decupată pe unghie. Aplicați pe burete două lacuri color.Unul ar trebui să fie de o culoare mai închisă, de exemplu, portocalie sau roșie, al doilea mai deschisă, de exemplu, roz sau de culoarea corpului. În partea centrală, unde se întâlnesc culorile, nu vă temeți să amestecați fin.Aplicați lacul cu buretele.

ombré three

Lăsați inimioarele să se usuce circa 10 – 20 de secunde, înainte de a înlătura banda. După ce lacul este uscat complet, aplicați pe unghii lacul incolor de acoperire. GATA!

vpíjená hotovo2. Inimi absorbite – frumoase, elegante, seducătoare

 

– BAZA BASE COAT – Din nou, înainte de a începe, recomand să aplicați un strat subțire de lac de bază base coat care întărește și cizelează unghiile înainte de aplicarea lacului color.
– BAZA COLOR

 

vpíjená jedna

 

În cazul în care optați pentru nuanțele de roșu, roz sau alb ca în ilustrație, este la latitudinea dumneavoastră. Însă întotdeauna este bine să vă asigurați că aveți și lacul potrivit pentru inimă, care va contrasta frumos cu nuanța de bază.Aplicați pe unghie două straturi groase și, dacă vi se va părea că totuși undeva este lac prea puțin, completați suficient spațiul cu ajutorul pensulei de aplicare. Dar ATENȚIE – nu exagerați, pentru că lacul s-ar putea scurge de pe unghii.

 

vpíjená dva

Cu ajutorul sondei de creație, aplicați cu atenție, pe lacul de bază încă lichid, punctulețe mărunte. Alternați de fiecare dată partea dreaptă și stângă a unghiei.

Luați o scobitoare obișnuită și, tot în starea lichidă a lacului, creați din punctulețe inimi interconectate. Începeți deasupra punctulețului aflat cel mai sus și, fără întrerupere, coborâți până la ultimul.

După uscarea lacului, aplicați pe unghii lacul incolor și GATA!

 

 

3.  Inimi împăturite – plăcute, grațioase, originale

 

– BAZA BASE COAT

La fel ca la cele precedente, recomand să aplicați un strat subțire de lac de bază base coat, care întărește și cizelează unghiile înainte de aplicarea lacului color.

 

 

Începeți cu lacul de o nuanță deschisă. Ideală este cea de culoarea tenului sau roz.

 

 

După uscarea primului strat, luați în mână un lac de o culoare mai închisă. Aplicați-l cu atenție din părțile exterioare spre centrul unghiei și apoi în jos. Așa creați o formă de inimă.
 

 

După ce se usucă și al doilea strat, alegeți-vă lacul cu cea mai expresivă nuanță. Repetați procedura de la pasul 3. Rezultatul vor fi inimile împăturite.
 

Step-Five

După uscarea completă a lacului de culoarea cea mai închisă, doar aplicați pe unghii lacul incolor de suprafață și voila – totul e GATA!

Deci care dintre instrucțiunile noastre va captiva inima dumneavoastră? Lăudați-vă cu creațiunile dumneavoastră pe facebook! Vă dorim un Sfânt Valentin frumos! 

Surse: Simple Nail Art DesignsMy Simple Little Pleasures, www.popsugar.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.