Comparare între lămpile UV și LED! Care este mai bună?

Vă gândiți să cumpărați o lampă nouă de unghii pentru propriile nevoi sau în salonul de manichiură? E greu să vă hotărâți care model este mai potrivit pentru nevoile voastre? Sau doar vă interesează ce este nou pe piață și comparați cu ceea ce aveți deja acasă? Veți afla totul în acest articol!

UV sau LED

thinking_3079060_640

Doar cu câțiva ani în urmă, a existat o mare diferență între lămpi și s-au luat o mulțime de decizii dacă să cumpărați o lampă UV sau una cu LED-uri, în timp ce astăzi aproape că nu mai contează.  Cum este posibil acest lucru? Și astăzi este valabil faptul că, atât lămpile cu LED-uri cât și cele UV au un tip de radiație „diferit” și un „mod diferit” de polimerizare a materialelor (fie că sunt geluri sau oje semipermanente), precum și timpuri diferite.  Cu doar câțiva ani în urmă, era ceva obișnuit ca fiecare gel sau ojă semipermanentă să fie potrivită numai pentru lămpile UV sau dimpotrivă, doar pentru cele cu LED-uri. Acest lucru a fost, desigur, restrictiv și nepractic. De aceea, puteți întâlni acum foarte des lămpi UV / LED combinate și chiar marea majoritate a gelurilor sau a ojelor semi sunt potrivite atât pentru lămpile UV cât și pentru cele cu LED-uri, ceea ce a fost aproape inevitabil și, cu siguranță, un mare pas înainte!

În ciuda acestui fapt însă, fiecare lampă are aspecte atât pro cât și contra. Care sunt acestea? Să comparăm diferitele tipuri de lămpi pentru a vedea!

Pentru început un Standard

Lampă UV NANI pentru unghii 36W, pătratăkvadratova36w

young_3061648_640

Aspecte pozitive:
+ prețul ( prețul de achiziție scăzut este convenabil în special pentru începătoare și pentru utilizatoarele mai puțin exigente)
+ manipulare simplă (un singur buton de pornire/oprire – ușor pentru toată lumea)
+ întreținere ușoară (partea inferioară a lămpii și lampa fluorescentă pot fi scoase și totul este ușor de curățat)
+ durata de viață (în caz că nu ajunge la o defecțiune din cauza uzurii sau a unei manipulări necorespunzătoare, lampa poate fi folosită ani și ani cu înlocuirea regulată a lămpii)
Aspecte neutre:
putere 36 W (complet suficient pentru a polimeriza majoritatea materialelor – gel UV , ojă semi, poligel, gel acrilic …)
2 poziții temporizator și iluminare continuă
design standard (formă cubică simplă, discretă, cu colțuri rotunjite)

upset_3061663_640

Aspecte negative:
– numai raze UV (materialele care necesită lămpi cu LED-uri nu pot fi folosite)
– este necesară schimbarea tuburilor fluorescente după ceva timp (tuburile fluorescente pot funcționa până la 300 de ore, apoi trebuie achiziționate altele noi)
– timpul de polimerizare ( timpul de polimerizare standard al stratului de material este de 2 minute). Pentru lămpile cu LED-uri este de 30 – 60 de secunde)
– fără afișaj (dacă nu aveți un cronometru la îndemână, nu veți ști cât timp funcționează lampa)
– cablu scurt

Rezultat: Este clar motivul pentru care puteți găsi această lampă de atâta timp în kiturile noastre pentru modelarea unghiilor. Sunt cu adevărat alegerea perfectă de pornire pentru acele dintre voi, care doriți să începeți cu modelajul unghiilor în confortul casei. În ciuda polimerizării mai lente și a unui design mai mare, aceasta servește foarte bine, are o rată de defecțiuni scăzută și vă poate ajuta timp de mai mulți ani :).

Calea de mijloc

Lampă NANI UV/LED 48 W 2în1 – Black & Whitenaniuvled48w

young_3061648_640

Aspecte pozitive:
+ putere 48 W (o putere mai mare asigură o polimerizare a materialului mai rapidă și mai calitativă, toate tipurile de geluri sunt polimerizate de obicei într-un minut )
+ UV / LED (un avantaj categoric – polimerizează orice material)
+ funcționare simplă (butoane ușor de recunoscut, clar marcate)
+ temporizator pentru 10, 30, 60 și regim 99 s
+ senzor de mișcare (radiația începe să acționeze când puneți mâinile în lampă)
+ design modern (formă elegantă și combinație potrivită de culori)
+ afișaj digital (puteți vedea clar cât timp este până când se stinge lumina)
+ întreținere ușoară

upset_3061663_640

Aspecte neutre:
Preț

Aspecte negative:
– lipsește butonul de pornire / oprire (lampa nu se stinge până când nu este scoasă din priză)
– durata de viață (odată ce diodele – care pot rezista până la 50.000 de ore – se uzează, nu pot fi înlocuite și trebuie să cumpărați o lampă nouă)

Rezumat: Lampa NANI UV/LED 48 W 2în1 va fi apreciată în special de acele dintre voi, care au deja experiență în modelare, își doresc o muncă ușoară și nu vor să petreacă timp inutil de mult cu polimerizarea. Este potrivită atât pentru tratamentul unghiilor acasă, cât și pentru saloanele de manichiură mai mici.

Lampă NANI UV/LED 50 W
naniuvled50w

Rezumat: Lampa NANI UV/LED cu o putere de 50 de wați este similară cu lampa prezentată anterior în multe dintre funcțiile sale. În comparație cu aceasta, are însă o performanță puțin mai mare și ca un plus, are un preț ușor mai mic. Cu toate acestea, îi lipsește posibilitatea unui temporizator de 10 secunde și, deși are o putere mai mare, are totuși mai puține diode. Polimerizează toate tipurile de geluri și oje semi într-un minut, are un afișaj digital și este, în general, în ce privește calitatea comparabilă cu lampa anterioară. Poate fi utilizată în modelarea unghiilor acasă, precum și în saloanele de manichiură mai mici. Pentru popularitatea sa a devenit, de asemenea, o parte din kit – urile de pornire destinate pentru modelarea unghiilor :)!

Pentru clientele mai exigente

Lampă NANI UV/LED NL15, NL16 60 W și Lampă NANI UV/LED NL17, NL18 60 W

naninl1516
naninl1718

young_3061648_640

Aspecte pozitive:
+ Putere de 60 W ( toate tipurile de geluri și oje semi sunt polimerizate în doar 30 de secunde)
+ poate fi comutată la 48 W (dacă lucrați cu materiale mai maleabile, cum ar fi ojele semipermanente, puteți avea grijă de lampă și de pielea mâinilor prin selectarea unei puteri mai mici de 48 W)
+ UV / LED (polimerizează orice material)
+ funcționare simplă, temporizator pentru 10, 30, 60 și 120 s
+ senzor de mișcare (radiația începe să acționeze când puneți mâinile în lampă)
+ design modern și două variații de culoare (fiecare lampă are un design interesant, plus culoarea albă și roz)
+ afișaj digital (puteți vedea clar cât timp este până când se stinge lumina)
+ întreținere ușoară

upset_3061663_640

Aspecte negative:
– durata de viață (odată ce diodele – care pot rezista până la 50.000 de ore – se uzează, nu pot fi înlocuite și trebuie să cumpărați o lampă nouă)
– preț

 

Rezumat: Aceste lămpi au un design diferit, pe lângă faptul că sunt lămpi profesionale, de înaltă calitate și excelente, care vor arăta prefect în orice salon de manichiură iar lucrul cu ele vă va economisi nervi și timp și vă va face numai bucurie.

Lampă NANI UV/LED 54 Wnaniuvled54w

Rezumat: Lampă NANI UV/LED cu 54 W este, în ceea ce privește proprietățile, foarte similară cu cele două lămpi anterioare și o puteți obține în două culori – alb și roz. Are o putere puțin mai mică – de 54 W, ceea ce nu însemană că nu este la fel de bună. În plus, are un avantaj față de cele două modele anterioare – o ureche pentru transport ușor. Pentru designul său de înaltă calitate și frumos și performanța ridicată, o puteți găsi și în kiturile noastre de pornire pentru acele dintre voi, care doresc să aibă mai multă bucurie din modelajul unghiilor.

Sugestie: Aceste kituri sunt, de asemenea, minunate ca un cadou frumos de Crăciun sau ziua de naștere, etc. 🙂 .

Cireașa profesională de pe tort

Lampă NANI UV/LED 80 W

naniuvled80w

young_3061648_640

Aspecte pozitive:
+ putere 80 W (nu căutați o lampă mai puternică, aceasta polimerizează totul într-o clipă, o ajută cele 42 de LED-uri duale amplasate în mod inteligent)
+ ureche pentru transport ușor
+ suficient de lată pentru două mâini
+ UV / LED (polimerizează orice material)
+ funcționare simplă, temporizator pentru 10, 30, 60 și 120 s
+ senzor de mișcare (radiația începe să acționeze când puneți mâinile în lampă)
+ Afișaj LCD (puteți vedea clar cât timp rămâne până se stinge lumina)
+ întreținere ușoară
+ design modern

upset_3061663_640

Aspecte negative:
– durata de viață (odată ce diodele – care pot rezista până la 50.000 de ore – se uzează, nu pot fi înlocuite și trebuie să cumpărați o lampă nouă)
– preț

 

Rezumat: dacă ați căuta un dezavantaj la această lampă, numai cu greu l-ați putea găsi. Se mândrește cu toate avantajele modelelor anterioare și, în plus, le-a îmbrăcat într-o haină de design potrivită pentru polimerizarea manichiurii la ambele mâini odată. Orice salon de manichiură ar fi încântat să aibă un asemenea ajutor. Este în mod categoric, un produs de top din categoria sa.

În concluzie

În cele din urmă, le-am strâns pe toate într-un singur loc, articolul de astăzi a fost ceva mai dificil, dar cred că de două ori mai benefic! Dacă aveți experiență cu lămpile noastre, nu ezitați să ne împărtășiți părerile pe Facebook, direct în comentarii. Iar eu voi aștepta cu nerăbdare data viitoare :)!

Surse:

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.