Tendințele de vară indiană sunt aici, asortează-ți manichiura cu ținuta de toamnă!

Vara mai are ceva de spus, dar vremea mai rece nu se lasă așteptată prea mult timp. Ce se va purta în această perioadă de tranziție anul acesta? Vom afla în articolul de azi!

Vremea în luna septembrie este de cele mai multe ori imprevizibilă, așadar se poate întâmpla ca într-un an să facem încă baie la ștrand și următorul an să dăm drumul cu nerăbdare la radiatoare și să îmbrăcăm paltoane. La ce ne putem aștepta anul acesta? 🙂 Fie că va fi cald sau frig, am descoperit culorile , cu care te vei simți minunat și în acest sezon! Haide să vedem ce se va purta și să ne inspirăm!

Afine, vin și ardei iute chilli

Da, exact aceste nuanțe de roșu sunt la modă. Un roșu de vin mai închis sau un roșu mai deschis cu o nuanță de portocaliu vor ieși frumos în evidență pe jacheta sau paltonul tău. Dacă nu deții articole de îmbrăcăminte în această nuanță de culoare, atunci îți poți asorta ținuta cu o geantă sau o eșarfă în aceste culori. Dar cum rămâne cu manichiura ta? Mizează și pe un aspect mat catifelat!
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_15polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_10

Măr sălbatic și piersică

Culoarea roșie este prea provocatoare pentru tine și preferi mai degrabă culorile pastelate? Nici o problemă! Un pulover sau o rochie în culori nude proaspete se vor înțelege de minune cu o manichiură roz sau nude atât de apreciată. Nu ezita să folosești unul dintre pigmenții de lustruire pentru revitalizarea manichiurii!

Sugestie: Atât colecția Natural Beauty cât și Coffee Freak se mândresc cu aceste nuanțe frumoase. O minunăție!
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_17polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_14

Nuci și migdale

Masa începe să se umple de bunătăți, nu-i așa? 🙂 Nuanțele de maro trendy nu pot lipsi niciodată în lunile de toamnă, așa că asigură-te că vei obține cel puțin o piesă în această culoare. Ce zici de o fustă în croială A, care revine cu succes în modă? Experimentează un maro chiar și pe unghii unde o poți combina cu un auriu, nude și gri.
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_24polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_27

Auriu metalic

Nucile și migdalele s-au vărsat din coșulețul de aur, iar designerii de modă ne îmbracă fulgerător în această culoare de toamnă. În vogă sunt mai ales rochii și sacouri în culoarea auriu. Poți fi sigură, că la primul eveniment de toamnă vei vedea pășind pe covorul roșu mai multe celebrități îmbrăcate în culoarea auriu. Lasă ca unghiile tale să strălucească, poate vor ajuta la menținerea soarelui și a căldurii încă câteva zile în plus. 🙂
a0e2a40ced808545e17d7a71771e868dsequined_jacket_gold_colored_ladies_original_379185

Struguri, prune și lavandă

Strugurii sunt aproape copți și se apropie recolta tradițională, cu care sunt legate o mulțime de petreceri și festivaluri. Îmbracă-te la astfel de festivități cu stil și de ce nu, tematic, în nuanțe de violet ca strugurele! În această toamnă, culoare violet își ia cuvântul principal împreună cu prietena sa, mov de lavandă așa că, le vor face bucurie în special iubitoarelor de culori decente. Nu te teme să îți decorezi unghiile cu o pietricică decorativă sau poți miza și pe un aspect mat. Geanta de mână sau cizmele sunt o alegere excelentă când vine vorba de ținută!
7a0ad46cbaa9a78a286395cfc9ee14719d6a52de1a5c5e4e0d8b20dabdc23da7

Mama noastră, planeta Pământ

Revenirea la natură se poate vedea nu numai în obiceiurile alimentare, ci și în modă unde, din ce în ce mai des putem observa nuanțe captivante de verde. Această culoare favorizează în special rochiile formale și paltoanele calde. Unghiile de culoare verde închis arată foarte luxos, dar totuși decent, chiar dacă aspectul lor este îmbunătățit cu bijuterii de unghii sau cu o pietricică decorativă.
a7f5e148c52c369bff712e5852102251_emerald_green_outfit_green_and_browndeb0a534e1bd10d224fc16f7e37c6db7

Cum ți-a plăcut inspirația de astăzi din lumea modei? Vei încerca și tu noile tendințe sau preferi să te mulțumești cu stilul tău clasic de până acum? Aștept cu nerăbdare comentarii pe Facebook-ul nostru și multă inspirație!

Sursa: pinterest, polyvore, mycoolnaildesign.info, bidista.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.