Colecție limitată de dragoste, care îți va cuceri inima

Ia să vedem, ce avem aici? Nu cumva este vorba de un nou kit limitat de oje semipermanente? Ooo, da, despre acesta este vorba! Și treaba mea este să v-l prezint. Haideți să aruncăm o privire la ce v-am pregătit de această dată.

„Exprimă-ți dragostea cu o inimă” este deviza acestui set uimitor. Iar eu cred că aceasta i se potrivește de minune. Cum să îți exprimi mai bine iubirea și care ar putea fi un cadou mai bun de Ziua Îndrăgostiților, de ziua de naștere sau numai așa fără nici un motiv, dacă nu o inimă? Răspunsul este clar: „O inimă plină de oje semipermanente uimitoare și decorațiuni frumoase.” Ce este ascuns în această colecție limitată?1_ro

Este umplută cu oje semipermanente din seria Professional

După cum am menționat deja, întregul kit este ambalat într-o cutie cadou originală. Dar nu asta îl face atât de special. Fiind primul dintre kiturile noastre limitate, este format din oje semipermanente din noua serie Professional. Și asta merită menționat! 

După cum știm toate, ojele semipermanente Professional sunt un partener unic pentru o manichiură simplă, dar cu aspect excelent. Acoperă perfect de la primul strat și rezistă până la 3 săptămâni pe unghii. În plus, cu acest kit, doar cu greu veți da greș. Chiar dacă nu sunteți sigure dacă mama, prietena sau altcineva are o lampă UV sau una cu LED-uri nu vă stresați. Aceste oje semi pot fi polimerizates în ambele variante de lampă.

Nuanțe romantice

Alb nevinovat, roșu sexy, roz pasionat și un nude ușor strălucitor. Cu aceste nuanțe, manichiura perfectă este garantată. Puteți combina nuanțele între ele, deoarece aceste combinații se potrivesc bine sau le puteți aplica separat, frumos una câte una. 

Ce puteți face cu o astfel de colecție? În galeria foto veți găsi o serie de fotografii, în care fete din diferite colțuri ale țării au lucrat cu nuanțe similare cu ale noastre. Inspirați-vă!

Ceva în plus

Și acum în sfârșit vine adevărata cireasă de pe acest tort cu adevărat dulce. Acest lucru nu este nimic altceva, decât uimitoarele decorațiuni de unghii sub formă de pietre Swarovski. Și ce să mai vorbim, marca Swarovski este calitate garantată. 

Așadar, puteți conta pe faptul că, pietrele nu se vor dezlipi ușor de pe unghie, nu își pierd culoarea sau strălucirea și creează un detaliu frumos pe unghii. Mie însumi nu-mi venea să cred ochilor când am văzut ce pot face aceste pietre cu o manichiură obișnuită!

4

Deci, ce spuneți de asta, vă place noul kit de unghii limitat? V-a captivat la fel ca pe mine? Aștept cu nerăbdare un feedback pe Facebook. Până atunci, rămâneți cu bine!

Surse: pinterest.com. instagram.com. women-ideas.net. ecemella.com. chasingdaisiesblog.com. koees.com. style2t.com. etsy.com. thecuddl.com. favnailart.com. emmanuelsblog.com.ng. roseidea.com. remajacantik.info

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.