Concentrat asupra formei: Spre perfecțiune cu o manichiură ovală

Începem un nou serial, în care vă prezentăm treptat cele mai cunoscute și mai căutate forme de unghii. Știm care vi se potrivește cel mai bine, cum să o faceți și, în plus, avem multă inspirație!

Dacă schimbați mereu forma unghiei, încercați care vi se potrivește cel mai bine și nu aveți încă una pe care o preferați, puteți găsi inspirație în serialul nostru. În plus, puteți găsi și un ghid simplu despre cum să alegeți forma potrivită într-unul din articolele mele mai vechi.

Astăzi ne vom concentra asupra formei ovale, deoarece, ca una dintre cele mai populare forme pentru majoritatea femeilor, aceasta își păstrează caracterul practic, în timp ce este delicată și elegantă cu fiecare ocazie.

Forma ovală – cum arată?

  • Forma ovală a unghiei seamănă de la distanță cu arcul arhitectural utilizat pe scară largă, pe care îl veți întâlni în diferite clădiri istorice, în special cele antice.
  • Tipice sunt laturile paralele mai lungi ale unghiei și vârful care se contopește treptat într-un arc perfect.

La ce trebuie să fiți atente?

Cu câteva mișcări ale pilei de unghii, acestea pot căpăta ușor două forme diferite – una rotundă sau alta migdală. Unghiile rotunde seamănă cu cele ovale dar, de obicei, sunt mai scurte, iar arcul este destul de abrupt, în plus, nu are o tranziție atât de naturală înspre arc ca ovalul. Unghiile în formă migdală sunt mai lungi, dar părțile laterale ale unghiei nu merg paralel, unghia merge treptat spre un vârf fin – se poate spune că aproape direct din patul unghiei.

Cum se face?

Știm deja cum ar trebui să arate o manichiură ovală frumoasă, așa că, iată câteva sfaturi despre cum să o facem:

  • Pila de unghii nu este un ferăstrău, nu vă deteriorați unghiile prin pilirea unghiei în ambele direcții. Faceți mișcări blânde de la margine spre centru (ridicați pila și mutați-o în poziția inițială), de la margine spre centru și așa mai departe.
manicure_filing_basic_11
  • Țineți pila ușor înclinată.
manicure_filing_basic_21
  • Nu uitați de partea inferioară a unghiei, unghiile fiecărei persoane cresc diferit – în timp ce la unele femei le cresc unghiile drept, la altele le cresc puțin înclinate în jos – deci trebuie să le îndreptați.

manicure_filing_oval_11manicure_filing_oval_21manicure_filing_basic_31

Și cum arată o manichiură ovală? Vizualizați galeria foto!

Forma ovală a unghiilor arată foarte natural, aceasta va fi pe placul tuturor iubitoarelor de manichiură și decorații decente.

Sugestie: Vă plac nuanțele naturale? Alegeți din gama populară de oje semipermanente NANI Princess!

Și dacă preferați o manichiură mai decorată, forma ovală va excela bine cu un ombré, pigmenți de lustruire și bijuterii pentru unghii!

Cum v-a plăcut primul episod al serialului? Veți încerca și voi forma ovală sau preferați alta? Mi-ați face mare bucurie dacă mi-ați trimite și mie fotografii cu manichiura voastră în comentariile voastre pe Facebook.

Mult succes!

Surse: nailbees.com pinterest, instagram

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.