Aflați care este cea mai avantajoasă formă pentru unghiile dumneavoastră!

Fiecare dintre noi știe că aplicarea lacului pe unghii și decorarea acestora, de exemplu, cu pietricele sau un anumit tip de ornament, pentru a arăta într-adevăr demne de invidiat, poate fi o adevărată artă. Însă lucrul, la care deseori nu ne gândim, este forma unghiilor noastre. Fiecare avem un anumit gust și toate avem unghiile prelucrate într-o formă care ne place și ne convine. Însă este acest lucru ”tocmai ceea ce vă trebuie”?

De câte ori vi s-a întâmplat că, în tramvai sau pe stradă, ați văzut o domnișoară cu degete scurte, late, care avea unghii pe care le-ar putea invidia însuși Edward Mâini-de-foarfecă? Manichiura poate fi de calitate excepțională, dar impresia generală poate fi negativă. Și, cu toate acestea, ajunge atât de puțin – hai să vedem ce formă de unghii vi se potrivește tocmai dumneavoastră! 

Drept bonus am pregătit pentru dumneavoastră o ilustrație care vă va ajuta rapid și simplu să alegeți tocmai forma unghiei care vi se potrivește cel mai bine!

poznejte_nehtyro

Forma rotundă a unghiilor

Forma rotundă este adecvată mai ales pentru unghii scurte. În cazul în care – de exemplu, datorită muncii pe care o prestați, nu puteți să lăsați să vă crească unghii lungi, forma rotundă este ideală pentru dumneavoastră. După îngrijire, unghia propriu-zisă ar trebui să depășească loja unghiulară propriu-zisă doar cu foarte puțin sau poate mai bine deloc. În plus, forma rotundă arată bine pe degete scurte și loje unghiulare mici la care unghiile lungi ar arăta nefiresc.

Forma ovală a unghiilor

În cazul formei ovale nu este atât de esențial dacă loja dumneavoastră unghiulară este lungă sau scurtă la fel ca degetele dumneavoastră. Această formă este frumoasă întotdeauna. Prelungește optic loja unghiulară scurtă și pe cea lungă o completează elegant.

Forma de migdală a unghiei

Forma de migdală este ca și făcută pentru loje unghiulare lungi și unghii mai lungi. Vârful îngust rotunjit îngustează optic și prelungește degetele dumneavoastră. Cu un lac adecvat puteți obține un aspect foarte elegant.

Forma pătrată a unghiilor

În cazul în care nu sunteți sigură dacă unghiile dumneavoastră sunt lungi sau scurte, se pare că vor fi ceva între – adică de o lungime medie. Pentru acelea dintre dumneavoastră sunt aici unghiile pătrate. La acest tip de fasonare, o greșeală foarte frecventă este faptul că damele lasă să li se modeleze sau lasă să le crească unghii prea lungi. Pentru a vă sta bine, lungimea corectă este cea care prelungește degetele, însă nu că împunge pe cineva în ochi. Marginea unghiei ar trebui să depășească loja unghiulară doar cu câțiva milimetri. Nu trebuie să uităm nici de alinierea laturilor. Acestea trebuie să fie drepte și paralele. Nu au voie să ne ”fugă” spre margini, dacă nu dorim să avem lopeți în loc de unghii :).tvary_nehtu_ro

Formă unghii Squoval

Acest tip, așa cum sugerează și denumirea (square/pătrat + oval/oval = squoval), este o combinație delicată între stilul pătrat și oval. Cel mai adecvat este pentru lojele unghiulare mai lungi și degete mai lungi. Se potrivește perfect pentru nail-art și le asigură degetelor un aspect de lux.

Forma ascuțită a unghiilor

Forma ascuțită o putem obține, mai ales, cu unghiile false. În cazul în care unghiile dumneavoastră nu sunt tari și rezistente ca piatra, atunci această formă este inadecvată. Unghiile dumneavoastră ar avea tendința să se rupă și să se julească. Este adecvată pentru degete având o lungime medie și mai lungi. După care, unghiile propriu-zise sunt foarte lungi și vârfurile lor sunt ascuțite, așa că trebuie să fiți atente să nu vă periclitați pe dumneavoastră însele sau pe cei din jur. Dar se poate învăța să trăiți cu ele și, fără ele, multe femei nu pot trăi :).
Acum avem o idee în ceea ce privește unghiile care ni se potrivesc. Deci, puneți mâna pe pile și hai la treabă! Cum să le venim de hac diferitelor stiluri puteți afla din articolul nostru precedent și, dacă vă lipsește acasă vreun echipament pentru perfecțiunea unghiilor – nu ezitați să vizitați oferta noastră largă de pile și polizoare de unghii!

Sursă: lorealparisusa.comdivinecaroline.comnicolebyopi.com

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.