Unghii ombre – o tehnică simplă și o mulțime de posibilități!

Cine dintre dumneavoastră încă nu a încercat să-și creeze ca prin minune unghii ombre? Estimez că nu se află multe printre dumneavoastră. Și, în cazul meu această tehnică câștigă categoric, dar din când în când ajung și eu în impas, când am impresia că, probabil am încercat toate combinațiile și decorurile. De acea am consultat preferatul meu Pinterest și am găsit ceva idei, dar ombre se poate înviora ușor și nădăjduiesc că aceste idei vă vor fi de folos și dumneavoastră. Eu mi-am ales deja o inspirație pentru data viitoare, dar dumneavoastră?

Ziceți că se găsesc printre noi și cele care vor să încerce tehnica ombre, dar nu știu de unde să înceapă? Însă, de fapt, aceasta nu cere prea multe explicații – este suficient să aveți un burete pentru make-up (eu, deseori la nevoie, folosesc doar buretele pentru veselă, dar trebuie apăsat cu mare atenție) și ceva lacuri color pentru unghii potrivit opțiunii dumneavoastră! După care este suficient să aplicați în ordinea în care doriți să-l puneți pe burete și pe acesta apăsați-l repetat pe unghie :). Lacul va fi peste tot în jur, așa că, apoi, doar curățați locurile din jur cu agentul de îndepărtare lac și aplicați top-ul. În cazul în care nici instrucțiunile mele nu sunt suficiente, aici aveți procedura ilustrată:

Návod ombré nehty

Așa că deja toți știm ombre, nu? Îmi place cum i-a apărut domnișoarei în mijlocul unghiei o trecere violet frumoasă – acest lucru îl obțineți prin faptul că veți apăsa buretele pe unghie sus și jos și lacurile vi se vor amesteca frumos.
Dar destul cu teoria, aici este galeria! (Ha, observați cum se rimează, nu? :D)

Sursă: Pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.