Ufff, ce să mai spun. Timpul ăsta trece mai repede decât ne-am aștepta și Crăciunul vine în curând. De aceea, v-am pregătit multă inspirație de Crăciun, pe care o poți realiza cu ușurință cu noua colecție de oje semipermanente. Aflați cum puteți străluci ca o stea sub bradul de Crăciun. 

Crăciun. Fiecare din simțim altceva pentru această perioadă de timp. În ce mă privește, când aud acest cuvânt, îmi imaginez mereu un timp plin de bucurie, fapte bune, basme, fursecuri mirositoare și cadouri. De acestea din urmă, nu putem uita în nici un caz.  

M-am decis să vă ofer un mic cadou înainte de acest eveniment. Am lansat o nouă colecție de oje semipermanente inspirate de Crăciun, cu care puteți realiza o mulțime de manichiuri în aproape „o mie și una” de feluri. Și, să nu îmi spuneți pisicuța NANI dacă n-am să vă arat una dintre acestea. Așadar, să începem, ce ziceți?

O manichiură de prințesă

Ați visat ca copilă să deveniți  vreodată o frumoasă prințesă? Eu una, da. Dar acum, ca o pisică mare, știu deja că nu trăim în lumea basmelor. Dar acest lucru nu ne împiedică să ne facem o manichiură de basm. Colecția Lovely Christmas oferă nuanțe minunate de oje semipermanente, cu care o astfel de manichiură va fi simplu de realizat.
jemn_kol_

O manichiură seducătoare 

Dacă nu vă place să fiți o prințesă blândă și fragilă, ce ați zice de o vrăjitoare seducătoare? Dacă această variantă vă place mult mai mult, atunci colecția Deluxe Christmas este ceea ce aveți nevoie. Este plină de nuanțe, cu care veți străluci la fiecare petrecere, nu numai la cea de Crăciun. Această perioadă obositoare poartă o mulțime de culori sumbre.  Așa că, haideți să o trezim puțin la viață!

delux_kol_

Vă place turta dulce?

Tot feluri de fursecuri, prăjituri și turtă dulce aparțin de acest timp al Crăciunului. Acest lucru a inspirat și noua noastră colecție Sweet Christmas. Nuanțele bunătăților noastre preferate arată atât de frumos încât, era să îmi mușc lăbuțele. Încercați să înlocuiți cuptorul cu o lampă de unghii anul acesta și în loc de turtă dulce, faceți-vă o manichiură dulce. E drept că, nu va mirosi atât de bine, dar iată cât de frumos arată!
pern_ek_kol_

Faceți-le bucurie celor dragi

Care este cel mai bun lucru la aceste colecții? Că le puteți dărui și celor dragi. Toate cele trei variante sunt ambalate într-o cutie cadou originală din lemn. Ojele au chiar o etichetă frumoasă de sărbătoare. Vă puteți astfel bucura de nuanțele și decorațiunile minunate împreună cu mama sau cu prietena cea mai apropiată. Toate ojele au fost testate corespunzător, selectate cu atenție, sunt de bună calitate și au o acoperire frumoasă. Cu un astfel de cadou, pur și simplu nu puteți da greș :)!

Ce să vă mai spun. Eu personal, sunt pur și simplu încântată de aceste colecții noi. Dar cum vă plac vouă? Scrieți-mi în comentarii pe Facebook, ce părere aveți despre această inspirație de Crăciun. Puteți chiar arăta ce manichiură ați reușit să realizați voi cu acestea. În ce mă privește, aștept deja cu nerăbdare data viitoare. O zi frumoasă! Pisicuța NANI.

Surse: cz.pinterest.com, roseidea.com, soflyme.com,  sumcoco.com, naildesigns.com, vk.com, belletag.com, ceknamabayi.com, nailartconnect.com, kattyglamout.com, cradiori.ru, Instagram: patabloguje, c_h_o_c_o_l_a_d, nail_sunny, frenchmanic

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.