Eziți între o manichiură lucioasă sau una mată? De acum, nu mai trebuie!

Un aspect lucios sau unul mat? Despre asta este vorba aici! Odată cu alegerea unei haine de culoare pentru manichiura ta, vine o altă întrebare contradictorie. Unele femei sunt fanele manichiurii lucioase în timp ce altele preferă manichiura mată. Dacă nu te poți decide și îți plac ambele tendințe, nu dispera și creează-ți propriul tău stil! Astăzi îți voi arăta cum să combini manichiura lucioasă cu cea mată într- una singură și să fii originală și in.

Un mister cu denumirea mat? Se poate!

Dacă ochiului tău îi place un aspect mat, dar nu știi cum să îi faci față, îți voi oferi câteva dintre sfaturile și trucurile mele dovedite.Cea mai ușoară cale este să folosești un top coat mat. Este vorba despre stratul final de modelare, care după polimerizarea în lampă îi dă adio luciului – dar nu oricum, ci în stil și intenționat. Această metodă este dovedită și va rezista până când vei alege un look nou pentru unghiile tale. Excelent, nu-i așa? Nu depăși inutil timpul de polimerizare recomandat. Acest lucru nu îi face bine manichiurii mate.

Un ajutor poate fi și un bloc abraziv fin care te poate ajuta să obții acest efect, mai ales dacă îți decorezi unghiile cu un lac de unghii obișnuit. După aplicare și uscarea completă a ultimului strat de lac de unghii, treci ușor cu blocul abraziv peste unghii. Dar această tehnică are și unele dezavantaje. Efectul din păcate, nu rezistă mult timp ideal pe unghii, iar mătuirea nereușită poate avea un aspect neplăcut. De aceea, această procedură este recomandată mai ales atunci când folosești lacuri clasice care au o rezistență mai scurtă pe unghii.

Sugestie: Dacă preferi ceva neobișnuit și îți place să te joci puțin cu manichiura, poți încerca așa numitul suggar effect. Vei crea un aspect mat, structurat și cu adevărat atrăgător. Cum să îl faci vei afla aici.


Fă-o să strălucească de luciu 

De cealaltă parte a acestei baricade este un aspect strălucitor plin de luciu! Este la fel de ușor de realizat ca în cazul efectului mat. Din nou, cea mai simplă tehnică este să utilizezi un strat final de top coat. Nu numai că oferă unghiilor un luciu strălucitor care va face ca unghiile să arate perfect îngrijite, dar și extinde foarte mult rezistența manichiurii.

Sugestie: Dacă îți place să ieși în evidență din mulțime sau dacă ești o femeie creativă, merită să experimentezi ca alternativă pigmenții de lustruire. Poți alege dintr-un efect de oglindă, un efect cromatic sau o mulțime de variații de culoare. Vei îmbogăți într-un mod neconvențional manichiura ta și o vei face să strălucească.  

Combină!

Ce ai spune despre combinația de efecte mate și lucioase pe aceeași manichiură? Recunosc că, la prima vedere nu trebuie să pară o idee bună. Dar contrariul este adevărat! Lăsăm baza unghiei mată și folosim o bandă decorativă strălucitoare pentru a decora unghia. Unele suprafețe vor rămâne astfel mate cu o o decorațiune lucioasă fină. În cazul unei baze mate, putem decora manichiura cu o pietricică strălucitoare. Indiferent de ce fel de pietricică folosești, efectul va fi perfect și misiunea îndeplinită. Combinația de mat și luciu este adesea folosită și în tehnica pentru unghii numită Water drop nail art, care creează picături simbolice de apă pe bază. Arată absolut fantastic, te poți convinge personal și în galeria foto!

 

Așadar, după citirea acestui articol, care este părerea ta despre aceste două tendințe în manichiură? Scrie în comentariu!

Surse:

nail-design-best.com 
aildesignsjournal.com 
instagram.com 
pinterest.com
cuded.com 
nailget.com 
koees.com 
vk.com 

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.