O manichiură pentru perioada magică dinainte de Crăciun? Mizați pe efectele metalice!

Mai este ceva timp până să decorăm bradul de Crăciun, dar perioada de dinainte de Crăciun aduce deja o mulțime de decorațiuni strălucitoare în vitrinele magazinelor și în centrele comerciale și, cu siguranță, vor apărea în curând câteva decorațiuni și în locuința voastră. Iar dacă sunteți la fel ca coțofanele, cu slăbiciune pentru obiectele strălucitoare și cu admirație pentru o decorare a unghiilor metalică atunci, în articolul de astăzi este potrivit îndeosebi pentru voi!

Strălucirea și frumusețea merg pur și simplu mână în mână cu Crăciunul. Nu pentru a concura cu alții în ce privește cine are un brad mai frumos împodobit, cine are panglici mai strălucitoare pe cadouri sau decorațiuni de casă mai frumoase, dar mai ales pentru că în solstițiul de iarnă avem cel mai puțin soare din tot anul și, chiar și optimiștii veșnic zâmbitori pot avea probleme cu zilele întunecate de iarnă. Ați observat că, în această perioadă ne place mai mult decât oricând să aprindem lumânări, lămpi parfumate sau felinare și ne atrag lucruri care reflectează lumina? Prin obiectele sclipitoare și strălucitoare sau chiar prin bijuterii, putem încerca în mod inconștient să compensăm lipsa de soare, pe care eu personal o suport foarte greu și aș dori să mă trezesc doar primăvara după un somn lung de iarnă. 🙂

Zilele sunt acum scurte și întunecate, dar și pline de speranță și magie în așteptarea celei mai frumoase sărbători a anului. Ce-ar fi să ne facem o manichiură strălucitoare, care va lumina chiar și în cea mai înnorată zi și în același timp se va potrivi perfect cu decorațiunile strălucitoare?

Bronz încălzitor

Această culoare simbolizează adesea toamna care ascunde în sine o mulțime de culori de la nuanțe de maro până la auriu care se amestecă într-o frumusețe perfectă de bronz. Culoarea simbolizează, printre altele înclinația spre îngrijire. Și, când ne pasă cel mai mult de alții, dacă nu în preajma Crăciunului, nu-i așa? 🙂 Unghiile vor avea o impresie de căldură mai ales în combinație cu maro, ceea ce vă va aminti de ciocolata fierbinte dintr-o tarabă de la târgurile de Crăciun.

Sugestie: mizați pe un gel UV strălucitor sau un pigment de lustruire Aurora uluitor.
mexican_hot_choc

Argint înghețat

În oraș nu ne putem bucura de atât de multă zăpadă, dar zonele montane sunt iarna o adevărată pășune pentru ochi! Ce este mai frumos decât cristalele strălucitoare de zăpadă sau țurțurii lungi care strălucesc în lumina soarelui? În zonele mai joase, din cauza inversiunii termice dese, avem de-a face mai mult cu ceața. Împrăștiați cețile reci de iarnă și bucurați-vă de romantismul de dinainte de Crăciun sub cerul plin de stele.

Sugestie: pigmenții de lustruire în culori argintii vă vor ajuta în această privință și puteți încerca și decorațiunile NANI Silver Chrome flakes.
srx_icicle_2.1

Aur spectaculos

Nu tot ce strălucește este aur, dar în ce privește unghiile nu se poate spune categoric acest lucru, mai ales dacă aveți echipamentul potrivit în geanta cosmetică! Culoarea auriu se potrivește de Crăciun la fel de mult cum se potrivește culoarea albastă cerului, de aceea o putem vedea atât de des în magazine în această perioadă dinainte de sărbători. Duminica dinainte de Crăciun, în unele țări numită și Duminica de aur este o zi în care comercianții au mâinile pline de lucru, dar poate îmi veți da dreptate că, adevăratul aur este ascuns mai ales în confortul și relaxarea de acasă, de care nu ne putem bucura atât de mult în timpul anului. 🙂

Sugestie: Cum să faceți ca manichiura să reziste mult timp strălucitoare și intactă? Alegeți-vă cu grijă un top coat! Vă puteți baza cu încredere, de exemplu pe Hard Top Shine , care oferă unghiilor un aspect uimitor de strălucitor și în plus, vă protejează manichiura de zgârieturi și un aspect mat până la 4 săptămâni.
golden_candles_lit_1252_317

Cum v-a plăcut această inspirație strălucitoare? Și cum vă petreceți acest timp voi? Scrieți-mi pe pagina noastră de Facebook ideile și sugestiile voastre despre cum să facem față agitației în perioada se sărbători. Vă doresc să vă bucurați cât mai mult de acest timp!

Sursa: instagram, pinterest, freepik.com, spokesman.com, health.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.