Zeci de posibilități, dar o singură tehnică – Drag Marble!

Multă paradă pe bani puțini. Toți suntem de acord că așa este cel mai bine. În cazul în care, cu ajutorul unei tehnici valoroase, putem obține un lucru valoros și un efect netradițional, de că să nu facem așa? Și în ce rezidă secretul nail artului cu care vă facem cunoștință de această dată? În accesorii! Deci doar într-o singură ustensilă, și anume – scobitoarea! Rezultate frumoase, o mulțime de posibilități și distracție în plus. Toate acestea într-o singură clipă – tehnica drag marble!

Tehnica drag marble este foarte utilizată și îndrăgită. Are și multe alte ramuri care se împletesc și se întrepătrund reciproc. Cu ceva timp înainte, pe blogul nostru ne-am ocupat de tehnicile marble sau crearea marmurei. În multe din inspirațiile noastre au apărut și unghiile la care a fost folosită una din tehnicile marble. Ba bine că nu, pentru că arată excepțional și, în plus, o poate stăpâni oricine. Mă întrebați cum puteți avea doar într-o clipă unghii drag marble minunate?

Procedura în cazul acestui nail art îmi amintește modalitatea în care un barista creează figuri din spuma cafelei aromate. Tot secretul este în stratul gros de lac. Pe unghie aplicați o cantitate suficientă de nuanță de bază. Însă nu trebuie să exagerați pentru ca lacul să nu vi se scurgă unde nu trebuie. Selectați următoarea culoare și, încă în primul strat lichid, faceți punctulețe mărunte. După care vine la rând lucrul principal – scobitoarea, acul de siguranță, acul sau și sonda pentru decorare. Cu ajutorul unuia dintre aceste ustensile, prin trăsături fine, amestecați culorile una în alta. La sfârșit nu avem voie să uităm de lacul final de suprafață care le asigură unghiilor aspectul elegant corect.

91a06f6fadc7c5623fc5cfdc5258ab5c

Puteți respecta un anumit sistem sau puteți, pur și simplu, face ravagii și amesteca până la nesfârșit. Există câteva trăsături de bază care vă vor forma efecte frumoase, de exemplu, așa cum vedeți în ilustrație. Sau fiți creative și creați pe unghii, ca prin minune, frunzulițe, floricele sau inima care se absoarbe în sine. Fanteziei nu i se pun limite.

 

O altă alternativă este cum puteți avea unghii de marmură în curs de câteva secunde este să faceți uz de lacurile de acuarelă. Acestea, grație compoziției și consistenței lor originale, vă permit absorbția unei culori în alta, după bunul plac. Încercați, de exemplu, să le folosiți pentru baza unghiei și să finisați detaliile cu lacuri obișnuite. Satisfacția este asigurată. 🙂

Nu numai că, și de data aceasta, am pregătit pentru dumneavoastră galeria plină de inspirație, ci am găsit și o înregistrare video splendidă de la Lacquerstyle, unde puteți vedea cât de simplu este acest tip de nail art.

 

Ați cunoscut dinainte tehnica drag marble? Încercați să vă decorați cu ea unghiile? Și de fapt, cum v-a plăcut această inspirație? Nu vă temeți să ne contactați și să vă lăudați cu unghiile dumneavoastră la noi pe Facebook!
Surse: pinterest.com, youtube.com

 

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.