Cioburile aduc noroc – să aveți întotdeauna suficient noroc!

BUM! POC! Oglinda dumneavoastră, oala sau farfuria s-au spart în zeci de cioburi. Există oare cineva căruia nu i s-a întâmplat acest mic accident? Este suficientă puțină neatenție, o mică neîndemânare și, în loc de machiaj, cafea sau masa de prânz, trebuie să fugiți repede să luați o mătură. Acest lucru nu este ceva care să trezească bucurie, dar nici plânsul. Că, probabil tocmai un astfel de incident a cauzat apariția splendidului nail-art! Și noi, astăzi, vom arăta cum să-l stăpânim! Nu vă temeți, nu vom sparge prea multe lucruri. 🙂

Nu sunt tocmai cioburile care se folosesc, dar, de fapt, doar folia lucioasă, creează efectul sticlei sparte în cioburi. Acest trend vine la noi din Coreea de Sud care are în lumea modei multe de spus. Poate că ați întâlnit deja această tehnică, numai că nu ați știut cum se numește și cum se realizează? Păi, așteptarea dumneavoastră a luat sfârșit Hai să explicăm pas cu pas :).

Glass_tutorial

1. Începeți cu lacul de bază. Depinde de dumneavoastră ce culoare va avea. Însă fiecare culoare schimbă aspectul ulterior al unghiei. Cu cât este mai închisă culoarea, cu atât va fi mai vizibilă folia ulterior.

2. – 4. În cadrul instrucțiunilor am ales metoda cu burete și ne-am creat cu aceasta o bază cu aspect de curcubeu. Pentru a ne economisi munca și timpul, am făcut uz de agentul de protecție cuticulă. Depinde de dumneavoastră ce bază alegeți.

5. Acum urmează folia*. O tăiați cu foarfeca în bucățele mici și neregulate. Din nou depinde de dumneavoastră cât de mari vor fi și dacă vor avea o anumită formă.

6. Pe unghie aplicați lacul incolor de suprafață. Cu ajutorul sondei de decorare sau al unei scobitori decorați unghia**. La sfârșit aplicați din nou nail-artul rezultat cu un strat de lac incolor de suprafață și – gata!

*Folia lucioasă o găsiți la papetărie sau în supermarket. Însă dacă vreți ceva specific, puteți face uz de o folie pentru decorare.

**Sonda vârful unei scobitori înmuiați fin în lacul incolor. Bucățelele de folie se prind frumos de acesta și dumneavoastră puteți manipula mai bine decorul.

Simplu, nu? Un efect frumos și neobișnuit într-o clipă! Chiar dacă nu pare așa, există o mulțime de posibilități de utilizare a ”sticlei sparte”. Inspirați-vă în galeria noastră!

Și acum am pregătit pentru dumneavoastră instrucțiuni video frumoase și simple. De această dată autoarea este vloggera AlexandraGirlyTalk . Convingeți-vă cât este de ușor! 🙂

 

Care este părerea dumneavoastră despre acest nail-art? Îl veți încerca? Vi se pare dificil sau, dimpotrivă, floare la ureche? Nu vă temeți să ne contactați și să vă lăudați cu unghiile dumneavoastră la noi pe Facebook!

Surse: pinterest.com, youtube.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.