Unghii de Ziua Îndrăgostiților: Inspiră-te cu noua colecție Fall In Love!

Pentru sărbătoarea tuturor îndrăgostiților ai nevoie de cele mai frumoase unghii. De data aceasta am pregătit o inspirație pentru o manichiură de Ziua Îndrăgostiților, care va fi în stare să frângă inimi.

La ce te poți aștepta? Ziua Îndrăgostiților necesită o manichiură perfect seducătoare, motiv pentru care ne-am lăsat inspirați și am creat o colecție complet nouă de oje semipermanente pentru această ocazie din gama Professional numită Fall In Love. Conține în total șase nuanțe, pe care le-am potrivit în așa fel încât să fie cât mai ușor de asortat! Prin urmare, poți combina cu ușurință culorile roșu cu nude și roz, iar manichiura ta va fi întotdeauna absolut perfectă.

love_tipy_logo

Cea mai închisă culoare din întreaga colecție este nuanța Burning Love. Aceasta este o culoare roz foarte închis, cu o picătură de roșu rece, dar nici o grijă, nu este un roz strident, deci se va potrivi perfect pentru o cină de Ziua Îndrăgostiților. O altă nuanță roșie este oja In Love pe care aș caracteriza-o ca pe culoarea tuturor îndrăgostiților. Are un subton cald și pe unghii arată drept superb, datorită efectului ușor metalic. Dacă ești în căutarea unei nuanțe roșu moale, oja ideală pentru tine va fi Beating Heart. Datorită acoperirii mai slabe, este ușor de utilizat ca topper pe orice ojă roșie sau o poți aplica pentru o acoperire completă cu un efect metalic total!

barva_valentine_a_logo

Și pentru iubitoarele de tonuri roz avem o nuanță, care le va satisface așteptările Sweet Cuteness,   pe care nu trebuie să vă fie teamă să o combinați cu oricare dintre celelalte nuanțe din această colecție. Va forma un duo perfect de exemplu cu nuanța Pure Elegance, dar puteți încerca și o combinație neconvențională cu oja In Love. Ultimele nuanțe ale colecției le-aș califica în categoria „nude”, dintre care prima este Pure Elegance, care este o culoare metalică frumoasă care oferă o manichiură proaspătă, discretă. A doua este o nuanță roz deschis Innocence care va încânta toate iubitoarele de stil nude care nu pot tolera unghiile distinctive. Această culoare va fi o alegere absolut perfectă pentru o primă întâlnire!

radus_love_fin_logo_hore

Dacă ești la fel de încântată de noua colecție ca și mine, haide să aruncăm o privire în galeria foto – am ales pentru tine o mulțime de idei pentru o manichiură perfectă de Ziua Îndrăgostiților, dar care este potrivită nu numai pentru îndrăgostiți! Nu se pun limite inspirației, așa că pictează, crează și nu uita să ne marchezi în stories (@naninailsro), aștept cu nerăbdare să vă văd creațiile!
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.