Garanția unei manichiuri perfecte: Nu subestima o bună pregătire!

Nu ține bine construcția de unghii cu gel sau nu rezistă atât de mult cât ți-ai dori? Originea problemei poate fi găsită în mai multe faze ale construcției, dar cel mai adesea apare în timpul pregătirii ca atare a unghiei.

Înainte de a începe să aplici lacul pe unghii sau să îți faci o construcție cu gel, concentrează-te mai întâi pe pregătirea perfectă a manichiurii. Asigură-te că nu ai mâinile unse (evită să le dai cu cremă, ca să nu ai unghiile unse înainte de tratament). Împinge (sau îndepărtează) cuticula din jurul unghiei, ajustează forma și mătuiește ușor suprafața unghiilor cu un bloc de șlefuire sau o pilă fină, astfel încât unghia să nu fie netedă. Apoi îndepărtează cu atenție tot praful cu o pensulă mai groasă, astfel încât unghiile să fie frumos curate (particulele de praf s-ar putea prinde pe pensulă și astfel vor intra și în produs, aceasta ar putea crea probleme în următoarea fază de aplicare, când s-ar putea crea bulgări mici pe unghii) .

lampa

Următoarea etapă este degresarea completă a unghiilor. În acest scop este excelent produsul nostru Nail Prep care le usucă perfect și le pregătește pentru aplicarea Primerului. Apoi aplică Primer Bonder, care acționează ca un adeziv, deci este o parte importantă a unei construcții rezistente. SUGESTIE: După aplicare, lasă-l să se usuce liber câteva minute după care poți începe să aplici baza. Poți alege una oricare dintre ojele noastre de bază, dar dacă știi că suprafața unghiilor este foarte grasă sau pur și simplu ai probleme cu construcția care nu ține bine, alege soluția noastră Hard Base Complete Care 7in1 care este super rezistentă și solidă. Este și foarte groasă, așa că trebuie aplicată într-un strat foarte subțire, dar asigură-te să nu curgă până la cuticule – aceasta este cea mai frecventă cauză de decojire a ojei – între patul unghiei și cuticulă sub stratul de produs se formează un fel de „bulă” de aer, care determină produsul să înceapă să se dezlipească încet de la margini (dacă după câteva zile începe să ți se decojească construcția, nu aplica niciodată alte produse pe o astfel de suprafață pentru a o „lipi” înapoi, sub suprafață se poate forma umiditate, care la rândul său este cea mai frecventă cauză a mucegaiului pe unghii).

base_full


Aplică toate oje semipermanente și geluri
în straturi cât mai subțiri posibile (chiar și un strat gros slab întărit poate reduce semnificativ rezistența construcției), este mai bine să întărești trei straturi subțiri decât unul gros! Așa cum am menționat mai sus – niciun produs nu se aplică pe cuticulă sau sub unghie, trebuie să fie aplicat doar pe patul unghiilor. Când aplici finish-ul lucios (de exemplu, acesta fără dispersie) Hard Top Shine) treci cu atenție cu pensula și pe marginile unghiilor – astfel vei asigura ca, construcția să nu se desprindă de pe marginile unghiilor, care sunt cel mai stresate de influențele din jur.

Desigur, se poate întâmpla ca, chiar și cu o astfel de pregătire perfectă, construcția de gel să nu țină pe unghii așa cum ți-ai dori – fiecare dintre noi suntem persoane diferite și ceea ce le place și li se potrivește unora nu trebuie să se potrivească la alții, dar nu dispera – poți încerca și alte tipuri de construcții (cu acril, acrigel sau poligel), așa că nu îți fie teamă să experimentezi!
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.