Pensule pentru unghii: alege-o pe cea potrivită

O pensulă pentru unghii de calitate este garanția unei construcții de calitate. Alege-ți pensula ideală cu care poți crea simplu și rapid cea mai frumoasă manichiură.

Pensula potrivită este un ajutor foarte valoros. Datorită acestuia, îți vei aduce manichiura la perfecțiune, vei crea un arc C sau îți vei prelungi unghia ușor și rapid cu ajutorul unui șablon.

1_final

Pensule potrivite pentru gel UV

Pensulele pentru gel sunt de obicei plate și sunt fabricate din fibre sintetice. Mărimea lor este împărțită în numerele 2, 4, 6, 8 și, eventual, 10. Poți alege între o perie dreaptă și una rotundă, așa-numita limbă de pisică, care este potrivită pentru aplicarea chiar și a gelului colorat, deoarece tocmai datorită formei rotunjite ai acces confortabil până la marginea unghiei. Pensula cu numărul 2 are cea mai mică mărime, în timp ce cea cu numărul 10 cea mai mare. Mărimile pensulelor 4 sau 6 sunt ideale pentru construcția unghiilor. Dacă vrei să aplici suprafețe mai mari sau un luciu final, este mai bine să folosești o pensulă în mărimea 8 sau 10.

Ce pensulă este ideală pentru acril?

Pensulele pentru acril sunt fabricate în principal din fibre naturale și le vei recunoaște după forma lor rotundă de obicei alungită. În ceea ce privește mărimile, acestea au o numerotare similară cu pensulele pentru gel. La construcția unghiei cu acril, este important ca dimensiunea dată a periei să se potrivească exact pe patul unghiei, astfel încât să poți aplica acrilul frumos și uniform. Nu uita să ștergi pensula cu un șervețel după fiecare înmuiere în liquid, astfel încât acrilul să nu se întărească pe ea!

Pensulă potrivită pentru decorarea unghiilor (Nailart)

Pensulele cu precizie mare au mai multe utilizări. Desigur, le poți folosi pentru manichiură franch, pictat, pentru a aplica sclipici sau pigment, dar sunt, de asemenea, mari ajutoare și în aplicarea ojei color! Atât pentru oja semipermanentă, cât și pentru gel, este foarte important ca acestea să nu atingă cuticula. În orice caz, o pensulă mai mare la ojele semipermanente sau la aplicarea gelului nu este suficient de precisă pentru a face desene pe unghie până la margine. În acest moment, intră în joc pensula lungă foarte subțire, care te va ajuta să desenezi zone cu probleme și îți vei duce manichiura la un nivel superior.

4_final_stetce_logo
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.