Unghii ca ouăle vopsite

Sărbătorile de Paște sunt un simbol al primăverii și simbol al trezirii la viață. Prin urmare, este momentul potrivit pentru prima manichiură de primăvară din acest an plină de culori pastelate și motive de Paște.

Tradiții și simboluri

Paștele este cea mai importantă sărbătoare creștină și este asociată cu multe tradiții și obiceiuri. Unul dintre simbolurile pe care le știm cu toții este, de exemplu, oul. Acesta simbolizează în creștinism viața nouă și fertilitatea. Este o chestiune de tradiție ca să vopsim ouă de Paște. Un alt simbol al Paștelui este iepurașul. Este un simbol al fertilității și fericirii, dar ca simbol al Paștelui a fost adoptat abia în secolul al XX-lea. Mielul, care își are originile în Israelul antic și este destinat să simbolizeze turma lui Dumnezeu, este de asemenea, un simbol al Paștelui. Astăzi coacem mielul din aluat dulce și îl decorăm cu o panglică – conform tradițiilor istorice, fiecare masă de Paște ar trebui să fie decorată cu un miel copt din aluat.

velikonoce

Parada de Paști

Vrei o manichiură frumoasă de Paște, dar nu prea le ai cu vopsirea unghiilor? Avem o soluție pentru tine sub forma autocolantelor noastre pentru unghii care sunt pline de motive pascale. Uită-te la autocolante cu iepurași sau cu ouă și decorează-ți unghiile rapid și ușor! Dacă însă vopsirea unghiilor nu prezintă nici o problemă pentru tine, încearcă să te inspiri din vopsirea ouălor de Paște și creează cele mai frumoase motive pe unghii. La culorile pigmentate (îți recomandăm ojele noastre semipermanente din gama Professional) îți va fi de ajuns un  stilou de decorare sau o pensulă precisă Am ales câteva fotografii cu o manichiură de Paște pentru tine, așa că inspirează-te:

velikono_n_nehty_2_

Bine ai venit primăvară!

Dacă ai tendința de a avea un stil de unghii mai simplu, dar vrei totuși să rămâi în tematica Paștelui și a primăverii – mizează pe culori pastelate. Aruncă o privire la colecția noastră de oje semipermanente Pastel Candy, care oferă cele mai frumoase culori de primăvară pe care ți le poți imagina! Are nouă oje de culoare foarte pigmentate, cu acoperire medie, care garantează o manichiură perfectă de primăvară în primul strat. Ce zici de ele? Preferi decorațiunile de unghii cu model de Paște sau cu model de primăvară? Nu uita să ne arați și nouă creațiile tale, de exemplu în strories, unde te rugăm să marchezi profilul nostru IG naninailsro!

tipy_pastel_4
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.