Un An nou, colecții noi!

Nu, nu am confundat pluralul cu singularul. Este o mare onoare să vă informez că, Anul Nou ne-a oferit nu una, ci chiar DOUĂ colecții de oje semipermanente! Iar eu am plăcuta sarcină să vi le prezint. Deci, aveți grijă, începem să le explorăm.

1profes


Let It Snow!

Nu a nins prea mult în timpul Crăciunului, ce-i drept. Dar zăpada nu este singurul lucru care vă poate tăia respirația în zilele următoare. Cel puțin până când veți vedea această nouă colecție de oje semipermanente. Vă așteaptă o mulțime de nuanțe de iarnă uluitoare. Așadar, ce puteți avea pe unghiile voastre?

2letit

Uuuf, astea da nuanțe, nu-i așa? De ne ia amețeala. Nici eu singură nu mă pot hotărâ ce nuanță îmi place mai mult. Nu rămâne nimic altceva de făcut decât să le încercăm frumos una după alta!

Și cum ar fi să vă prezint colecțiile, dacă nu aș adăuga și puțină inspirație foto aici? Galeria foto în nuanțe Let It Snow! vă așteaptă deja.

Time to Warm Up

Colecția numită tematic Time to Warm Up sau „E timpul să ne încălzim” vine cu o altă gamă de oje semipermanente. Acestea nu vă vor încălzi mâinile, dar vă vor mângâia sufletul și ochiul. Cu această colecție, unghiile voastre vor străluci oriunde veți merge. Ce nuanțe vă aduce?

3warmu

Iar fără inspirație nu merge, e clar! 

Ce au în comun?

După cum ați observat, ambele colecții au ceva diferit. Una este plină de nuanțe reci și uimitoare. Cealaltă oferă culori calde care evocă instantaneu senzația unei pături calde și a unui șemineu arzător.

Cu toate acestea, există câteva lucruri comune. De exemplu, ambele fac parte din gama de oje semipermanente Professional. Acest lucru înseamnă că modelajul unghiilor este foarte ușor cu ele. Dar, și faptul că, manichiura rezistă frumos cu ele până la 3 săptămâni. Toate ojele semipermanente din această gamă acoperă perfect de la primul strat. Și pentru a nu fi puțin, le puteți polimeriza atât într-o lampă UV cât și în una cu LED-uri.

Am supravegheat, testat și selectat cu atenție cele mai atractive nuanțe ale fiecărei oje semi din gama Profesional. Așa că am introdus nu numai cele mai bune oje în noile noastre colecții, ci și o bucată din noi înșine și am făcut așa o treabă bună.

Arătați-ne ce „opere de artă“ ați reușit să creați voi cu noile nuanțe.  Voi aștepta cu nerăbdare fiecare fotografie, comentariu și mesaje despre cum vă place noua colecție de oje semipermanente. Și în noul an, vă doresc să vi se împlinească toate dorințele. Și, ca unghiile voastre să rămână mereu frumos îngrijite!

Resurse: pinterest.com, instagram.com, society19.com, minimal.minimaldesign.site, galeryhome.com, vipformen.com, orangenails.top, glamoutfitstrend.com, nailideastrends.com, fashionnita.com, weareladies.net, homelovein.com,  fashionsum.com, trends.diyandcraftweb.site, naildesignsjournal.com, forcreativejuice.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.