Trendurile de unghii pentru primăvara 2018 și 4 instrucțiuni de lucru pentru crearea acestora

Când se spune ”unghii de primăvară”, atunci nu trebuie să fie deloc o manichiură plină de floricele, buburuze și culori pastelate. Bineînțeles, acestea nu sunt deloc rele, ba dimpotrivă. Dar ce ar fi să începem să discutăm despre trendurile de primăvară în lumea modelajului unghiilor? Astfel de unghii își cuceresc interesul și admirația celor din jur. Știți ce este acum IN? Veți afla din articolul de astăzi. Este suficient să dați un click!

În articolul de astăzi ne-am pregătit pentru dumneavoastră multe lucruri. În afara galeriei abundând de inspirație, ne mai așteaptă 4 instrucțiuni de lucru splendide. Deci, aveți de ce să vă bucurați. Atunci hai la treabă ca să reușim să facem totul.

Avem aici două părți ale monedei, când vine vorba de ”unghii de primăvară”.

  1. Vă puteți imagina o mulțime de motive minunate pline de animale, floricele fine, culori pastelate, buline sau dungulițe. De fapt, toate acestea vi le-am prezentat așa cum trebuie în articolul ”Trezirea înviorătoare de primăvară – griul iernii este înlocuit de motive vesele în tonuri pastelate!” Sunt motive frumoase și, categoric, se merită. Însă…
  2. La fel ca în lumea modei, în fiecare anotimp al anului este ceva ”după ultimul răcnet”, la fel fiind și în cazul manichiurii. Discutăm despre trendurile care alternează, se amestecă, se schimbă și vin altele noi. Atunci ce este ”ultimul răcnet” al acestei primăveri? Hai să rezumăm!

Trenduri din lumea manichiurii pentru primăvara 2018

Culorile nu sunt atât de importante, important este ”să descărcați unghiile”

Greșiți dacă credeți că unghiile de primăvară trebuie să fie pline doar de nuanțe deschise și fine. Acestea prevalează, da, însă categoric nimic nu vă împiedică să lăsați frâul liber. Este suficient dacă, în cursul creării noului nail art, veți urma cele 5 puncte de mai jos:

  1. Culorile saturate și închise trebuie să fie compensate cu nuanțele deschise și nude. Raportul să fie de cel puțin 50/50.
  2. „Dezvelirea“ lojei unghiale este în curs. Culoarea nu trebuie să acopere întreaga unghie. 😉
  3. Păstrați sclipiciul și neoanele pentru vară. În locul acestora, optați pentru pietricele sau pigmenți de lustruire mai fini. În special recomand pigmentul Aurora.
  4. Faceți economie de floricele, dar nu trebuie să le omiteți. De exemplu, încercați să le mascați într-o dantelă albă sau optați pentru un stil mai mult abstract.
  5. Mențineți deviza: ”Mai puțin este câteodată mai mult”, optați pentru forme simple și exacte.

Un nail art trendy simplu pentru fiecare dintre dumneavoastră!

Instrucțiunile de lucru le-am ales, îndeosebi, în așa fel ca să le stăpânească fiecare dintre dumneavoastră, fie începătoare, fie cu mulți ani de experiență.
Culorile lacurilor sau ale gelurilor trebuie schimbate în funcție de ce tocmai aveți acasă.
Însă categoric, nu ar trebui să vă lipsească două lucruri:

Șabloanele arcuite autocolante pentru manichiura french și benzile de decorare. Doar cu acestea nai artul va fi precis, curat și de stil.

3ro
1ro
2ro
4ro

Ei, ce ziceți? Arată splendid și, cu toate acestea, este floare la ureche. Lăudați-vă pe Facebook, în comentarii, care dintre instrucțiunile prezentat v-au plăcut cel mai mult. Și, în general, spuneți-mi dacă ați pus ochii pe stilul acestei primăveri. Le doresc tuturor o manichiură IN reușită și voi aștepta cu nerăbdare să ne întâlnim din nou după o săptămână!

Sursă ilustrații: pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.