Abțibilduri – scurteaza-ti drumul spre un nail art perfect!

Dacă  urmăriți blogul meu, atunci cunoașteți nenumărate tehnici și tipuri de decorare. Unele sunt mai sofisticate, altele mai simple. Uneori ca să obțineți un rezultat excelent trebuie să depuneți un efort mai mare, însă lucrurile sunt mai simple dacă folosiți abțibilduri cu care  în câteva secunde ați creat  un nail art perfect. Permiteți-mi să vă reamintesc ce ușor se folosesc, câte feluri de abțibilduri vă oferim și inspirați-vă din materialul bogat de  fotografii cu exemple frumoase de manichiură din galeria noastră!

Vă sunt cunoscute abțibildurile pentru unghii? Sunt sigură că da! Dacă în domeniul frumuseții unghiilor nu sunteți chiar o  începătoare, ar fi trebuit să vă întâlniți cu așa ceva.  Și dacă nu, atunci cu siguranță veți aprecia acest articol! Desigur poate fi util și pentru acelea mai experimentate dintre voi deoarece așa vă puteți reîmprospăta cunoștințele ceea nu este un lucru rău iar inspirația pe care o găsiți aici în galerie nu este niciodată suficientă. 🙂

De ce abțibilduri?

Aceste decorațiuni lipicioase, mici pot fi considerate sora autocolantelor. Ambele tipuri de decorațiuni vă vor ajuta rapid la înfrumusețarea unghiilor ceea ce de altfel ar fi greu de obținut fără pensule de decorare, vopsele acrilice, talent artistic și o mână foarte sigură.

Motivul pentru care iubitoarele de unghii frumoase acordă prioritate stickerelor pe bază de apă față de autocolante este acela că abțibildurile sunt adesea mult mai fine, mai subțiri  și se îmbină perfect cu unghia. De asemenea, puteți să manipulați modelul ales înainte de lipire  în timp ce îl aplicați pe unghie, ceea ce nu vă permit autocolantele. Aceastea doar se lipesc odată și gata! Fără nicio discuție.

Cum se face?

Aplicația este mai ușoară decât pare. Probabil vă veți aduce aminte de ouă de Paști colorate, decorate cu abțibilduri sau de vremea copilăriei, când în pachetul de gumă au fost ascunse mici „tatuaje“, care erau aplicabile pe piele prin umezirea hârtiei de suport. Cine își mai amintește? Eu cu siguranta! Deși tatuajele pe blănița mea neagră nu prea au ieșit in evidență.

 Pentru a transfera modelul de pe abțibild pe unghie veți avea nevoie doar de:

  • Foarfece
  • Un vas mai mic cu apă
  • Pensetă
  • Șervețel de hârtie

1. Decupați modelul ales cu hârtia suport. Dacă abțibildul are o folie protectoare, desprindeti-o. Bucățile  de hârtie cu modele colorate le scufundați in apă. Lăsați să se înmoaie timp de aproximativ 10-20 de secunde.

vodolepky_1

2. Cu o pensetă, scoateți bucățile de abțibild una câte una din apă. Înlăturați modelul de pe foaie. Aplicați cu grijă pe unghia dorită.

vodolepky_2

3. Cu un șervețel de hârtie uscați ornamentul cu atenție. Nu uitați la final să aplicați ojă pentru acoperire și pentru a păstra modelul pe unghii cât mai mult posibil.

vodolepky_3

4. Unghiile voastre sunt gata să fie admirate.☺

p1200786a

De ce să ne limităm? Decorați-vă toată unghia!

Cine a spus că abțibildul trebuie să fie doar sub formă de flori mici, păsări sau ornamente? Este adevărat că  aceste modele sunt cu siguranță foarte populare, dar vă voi prezenta și altceva. Există, de asemenea, tipul de abțibild, care acoperă întreaga unghie! Așadar în acest caz, nu mai accept nici o scuză de  ce nu puteți avea chiar dumneavoastră unghii perfecte. Până la urmă nici nu vă trebuie foarte multe! Uitați-vă la această splendoare!

Sfat: Aplicarea acestor abțibilduri pe unghii este la fel. Cu toate acestea, aveți grijă ca forma să fie potrivită (în special lățimea) înainte de a-l transfera pe unghiile dvs. Decupați modelul astfel încât acesta să fie mai mic decât unghia în sine. De ce? Când aveți deja abțibildul pe unghie trebuie să aplicați un lac incolor pentru ca acesta să țină mai mult. Lacul se întărește pe margini, unde abțibildul nu mai este și așa se fixează mai frumos. În cazul în care era pe toată suprafața unghiei, s-ar putea să se decojească timpuriu, deoarece nu ar fi suficient fixat pe unghie.

Ce să mai adaug la final? Poate doar că în magazinul meu online găsiți zeci și zeci de abțibilduri, frumoase! Vă garantez că atunci când  gustați farmecul lor, vă va place să reveniți la ele. Să nu uitați să îmi arătați care sunt preferatele dumneavoastră, cu siguranță dacă aveți deja câteva. Puteți să-mi scrieți și pe Facebook.

Îmi voi lua rămas bun cu un video din atelierul nostru, unde puteți să urmăriți aplicarea abțibildurilor pe unghii. Bucurați-vă de acest material video și încercați și dumneavoastră  modele diferite. Vă doresc bineînțeles să aveți cât mai multe manichiuri reușite!

Sursa: pinterest.com, youtube.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.