Top Velour – Efect mat în fiecare trăsătură a pensulei

A trecut ceva timp de când a început să apară unghii mate. Și noi ne-am ocupat de acest tip de îngrijire și nu doar o singură dată – de exemplu, în articolul în care găsiți inspirație cum să combinați suprafața mată și luciul. Pur și simplu, unghiile mate reprezintă topul! Și cum se poate obține acel efect mat corect? NeoNail prezintă o noutate – oja semipermanentă Top Velour!

Iar eu m-am decis să verific cum se prezintă Top Velour în comparație cu alte metode de realizare a aspectului mat. Dar mai întâi am fost surprinsă – are într-adevăr rolul să creeze efect mat? Doar NeoNail are deja în ofertă top mat. De fapt, de ce se numește “velour”?

Pentru că velur este un material cu păr scurt, care se aseamănă cu catifea. Poate că ați văzut deja o geacă de velur, nu? În acest caz, poate nu este vorba de o suprafață mată, ci de o suprafață CATIFELATĂ. Ok, o să mă gândesc la asta, chiar dacă, probabil, nu recunosc diferența pe unghie :).

Mi-am făcut planul să încerc toate posibilitățile disponibile ale matului pe care le am acasă. Am acasă lacul de finisare cu efect mat dintr-o drogherie obișnuită, Top Velour, și mie însămi îmi place să creez aspectul mat cu blocul abraziv fin. Atunci probăm totul!

Drept bază am folosit oja semipermanentă Premium Line nuanța Devotion (nr. 14). Nu am pentru aceasta un motiv extra, a fost la îndemână și mie îmi place mult. Apoi, pe kitul de mostre, am încercat toate trei metodele. Și, în final, pe unul am pus luciul sub forma îndrăgitului meu luciu fără exsudație, ca să aveți comparație:). Rezultatul îl puteți vedea aici:

dsc00002x

  1. Crearea efectului mat cu blocul. Pun vopsea, aplic topul fără exsudație și apoi asigur efectul mat cu blocul. Nimic dificil, doar că omul trebuie să aibă grijă să facă mat
    într-adevăr întreaga suprafață și uniform.
  2. Top Velour. Acesta este absolut fără efort, pur și simplu, îl utilizați ca un top clasic și la urmă ștergeți exsudația. Îndrăznesc să spun că se asemănă mult cu rezultatul obținut cu blocul.
  3. Lac mat de la drogherie. Când mi l-am cumpărat atunci, am fost chiar mulțumită, dar aici a eșuat destul de mult. Rezultatul este cam pe jumătate.
  4. Culoare și top lucios. Vedeți cum strălucește în comparație cu celelalte?

Acum regret puțin că nu am avut la îndemână direct topul mat de la NeoNail – chiar m-ar interesa diferența – și dacă efectiv se vede că efectul este catifelat, nu mat. Știți ce? O să aranjez și pun poza pe Instagramul nostru, nu uitați să-l urmăriți!

Dacă însă doriți efectul mat, sigur vă recomand Top Velour. În comparație cu realizarea mecanică a efectului mat cu ajutorul blocului, efectul mat monolit este creat prin câteva trăsături de pensulă și, în plus, nu consumați prea mult material. Încercați această ojă și spuneți-mi dacă ați fost mulțumite!

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.