Recenzie: Combinație pentru unghii slăbite – NANI Vitamin Cleaner și Primer!

Astăzi nu vă așteaptă nici o inundație cu fotografii colorate, în schimb am o recenzie la două produse care vă pot ajuta să aveți o manichiură frumoasă. Și vor avea de asemenea grijă ca manichiura să vă reziste pe unghii cât mai mult timp și ca unghiile voastre naturale să fie solide, sănătoase și bine hrănite. Să vedem deci împreună, ce poate face NANI Vitamin Cleaner și Vitamin Primer!

Cred că multe dintre voi au dat deja de gustul gelurilor, a ojelor semi sau orice alt tip de modelare, mai ales având în vedere avantajele pe care le au acestea în comparație cu lacurile obișnuite. Cu toate acestea, nici un material nu va putea rezista pe unghii o lungă perioadă de timp, dacă nu se pregătește corespunzător unghia înainte de modelare. Cu siguranță știți deja foarte bine ce trebuie făcut:

 • Să ajustați forma unghiilor.
 • Să  împingeți cuticula unghiei astfel,  încât zona de pat pentru aplicarea modelării să fie cât mai mare posibil.
 • Să îndepărtați resturile mici de cuticulă de pe patul unghiei (cu aceasta vă poate ajuta un agent îndepărtare cuticulă ).
 • Să piluiți cu grijă suprafața unghiei.
 • Să degresați corect unghiile.
 • Să aplicați un primer pentru o aderență mai bună a modelajului.

Și tocmai la ultimele două puncte se referă articolul de astăzi. 

Ce este de fapt, NANI Vitamin Cleaner?

dsc02222

Cleaner este un lichid care este utilizat în principal pentru a se elimina dispersia de pe unghie. Dispersia sunt picături lipicioase care se formează pe suprafața unghiei după polimerizarea gelurilor și a ojelor semi în lampa UV sau LED. Dispersia are un scop anume, ajută straturile individuale ale materialului folosit să adere unul la celălalt. Prin urmare , dispersia se îndepărtează, de obicei, de pe stratul final, top coat.

Cu toate acestea, NANI Vitamin Cleaner nu numai că îndepărtează dispersia, ci și degresează unghiile! De obicei, pentru această etapă de lucru este utilizat Nail Prep, deoarece cleanerul clasic nu este destinat degresării. Acest lucru însă, nu se aplică la Vitamin Cleaner!

ko_ka_nani

TESTUL pisicuței NANI: Ce a promis, a și îndeplinit. NANI Vitamin Cleaner este eficient (degresarea și îndepărtarea dispersiei a fost absolut fără nici o problemă), blând (unghiile au rămas netede și nu uscate inutil), chiar are un mare plus – miroase frumos a căpșuni!


Ce este NANI Vitamin Primer?

dsc02215

Primerul este de fapt, ultimul pas în pregătirea unghiilor înainte de modelare. Primerul creează un strat ușor lipicios pe unghii care ajută ca gelurile sau ojele semi să se atașeze perfect de unghii și este, prin urmare, unul dintre principalele mijloace care asigură un modelaj durabil și rezistent.

ko_ka_nani

TESTUL PISICUȚEI NANI: NANI Vitamin Primer își îndeplinește foarte bine sarcina. La prima vedere, nu pare a fi diferit de alte primere, este vorba despre un lichid cu un miros specific. Oricum ar fi, funcționează bine! Oja semi, pe care am aplicat-o pe unghiile pregătite a rezistat frumos fără să se rupă sau să se decojească timp de 12 zile, înainte de a mă decide să o dau jos din cauza unghiilor care mi-au crescut între timp. Dar, atenție! Înainte de aplicare, nu am șlefuit suprafața unghiei cu o pilă, tocmai pentru a testa ce poate face primerul în sine. Trebuie să spun că s-a descurcat de minune!

f5b4ba311b96bc01ec79662ef937a7e7

O bombă de vitamine

Ambele produse au, pe lângă o funcționalitate excelentă, un alt avantaj important. Sunt îmbogățite cu un complex de vitamine, făcându-le ideale pentru unghiile stresate și slăbite. Și, ce conțin acestea?

 1. Retinol – cunoscut și sub denumirea de vitamina A, utilizat în cosmetice pentru a hrăni pielea uscată. Același efect îl are și asupra unghiilor și a cuticulelor. Are efecte antiinflamatorii, regenerative și antioxidante.
 2. Vitamina F contribuie la hidratarea și regenerarea pielii. La fel ca și retinolul, are efecte anti-inflamatorii.
 3. Pantotenatul de calciu (de exemplu, vitamina B5 și sărurile de calciu) oferă unghiilor calciu pentru a promova rezistența naturală și creșterea unghiilor.
 4. Biotina – sau vitamina H – are un efect benefic asupra calității pielii și a unghiilor.
 5. Inositol – vitamina B8, care luptă împotriva îmbătrânirii celulelor și, la fel  ca și biotina, are un efect benefic asupra calității tenului și a părului.

În consecință

Combinația NANI Vitamin Primer și Cleaner este  ideală pentru unghiile slăbite și suprasolicitate, dar ele funcționează excelent în toate cazurile. Oja semi, pe care am aplicat-o cu ajutorul unui cleaner și a unui primer, a rezistat pe unghii mult timp, practic până ce nu m-am decis singură să o dau jos. În același timp, nu am ajuns la nici un rezultat negativ al produselor în timpul testării și le pot recomanda tuturor cititoarelor.

Deasemenea, vă rog să ne scrieți și voi pe Facebook cât sunteți de mulțumite cu această combinație de vitamine și scrieți o recenzie direct pe site. Vă doresc o manichiură frumoasă și rezistentă!
dsc02211

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.