Provocare de început de an, partea a 5-a: O manichiură suculentă, care vă va lumina ziua? Portocalie, fără doar și poate!

Vremea însorită și caldă ne invită de-a dreptul să experimentăm ceva nou pe unghiile noastre. Pisicuța NANI a pregătit pentru voi o inspiratie portocalie proaspătă, care este perfectă pentru perioada de tranziție dintre primăvară și vară!

Culoarea portocaliu face parte împreună cu galben printre culorile care ne pot îmbunătăți starea de spirit si, de asemenea, ne stimulează apetitul. Chiar și o mare varietate de fructe au diferite nuanțe ale acestei culori iar portocaliu ne reamintește adesea de vară și cocktailurile de fructe, pe care le servim în această perioadă de timp. Deși solstițiul de vară ne așteaptă încă, vremea ne spune deja că, vara este aici și odată cu ea multe nuanțe strălucitoare și vesele pe care trebuie pur și simplu să le încercați!

Care sunt caracteristicile acestei culori? Cele mai bune, bineînțeles!

Culoarea portocaliu este un simbol al optimismului, al tinereții și al bucuriei de viață, stimulând curiozitatea și apetitul pentru aventură. Este, de asemenea, asociată cu ideea de soare, căldură, bogăție, aur și recoltă . În luna iunie, se coc deja primele fructe iar oamenii se bucură de cele mai lungi zile ale anului când avem până la 16 ore de lumină naturală. În sfârșit! De câte ori se întâmplă să mai fiu la ștrand în costumul de baie la ora opt seara. 🙂
summer_cocktails

Împreună cu culorile galben și roșu, portocaliu se situează printre culorile calde și, mai ales în zilele friguroase și ploioase, ne poate încuraja și ne înveselește, iar în zilele căldureoase își înmulțește energia în lumina soarelui. E adevărat că unele tonuri ale acesteia sunt chiar foarte pronunțate, dar chiar acum, înainte de vară, este momentul potrivit să prindem curaj și să experimentăm o manichiură proaspătă și suculentă pe unghii? Să-i dăm drumul!

Zori ușori de vară

Răsăritul soarelui și zorile de zi ne fac trezirea la muncă mult mai plăcută în această perioadă, ce spuneți?:)  Încercați să vă inspirați de razele soarelui somnoros de dimineață sau cu un iaurt proaspăt de caise, pe care îl avem uneori la micul dejun cu putin musli. Nu uitați de culoarea anului 2019, care este, printre altele, culoarea coral, mai exact Living Coral – portocaliu-piersică uşor aurie. Ca decorațiuni puteți folosi un sticker universal sau pietricele decorative fine.

Sugestie: Folosind decorațiuni argintii glitter, le puteți da unghiilor un aspect de rouă strălucitoare de dimineață.Ce mai frumusețe!

Căldura caniculară de după amiază

Desigur, cel mai bun lucru pe care am vrea să îl putem face într-o după-amiază fierbinte, este să mergem undeva la apă, dar dacă nu avem această posibilitate, ne putem reîmprospăta cu o salată rece de fructe. Puteți alege o nuanță mai degrabă galbenă, dar și roșiatică sau maro și decorați unghiile cu bijuterii de unghii sau să încercați tehnica ombré atât de populară acum. Nu uitați de portocale și grepfruit, manichiura cu model de fructe este încă în vogă!

Interesant: Se pare că, toate citricele provin din nord-estul Indiei, Birmaniei și Chinei. În secolul al IV-lea î.Hr. aceste fructe  l-au captivat pe Alexandru cel Mare atât de mult, încât s-a hotărât să aducă semințele acestora din Persia în Grecia. În timpul celei de-a doua călătorii spre Lumea Nouă, în anul 1493 Christopher Columb a luat și el semințe de portocal și le-a adus în Haiti.
orange_fruit

Briza caldă de seară

Culoarea portocaliu este imaginativă în sine, dar dacă doriți să o combinați cu o culoare diferită, foarte bine se potrivește cu alb, verde deschis, auriu, dar și negru contrastant, această combinație amintind de siluetele caselor și a copacilor în apusul de soare aprins. În combinație cu verde, ne putem imagina fructe proaspete rupte cu tulpină sau un cocktail pe care îl savurăm pe terasa unui restaurant, pe plajă sau doar în confortul casei. 🙂 Care dintre aceste combinații vă place cel mai mult?

Cum stați cu provocarea noastră de început de an, o respectați cu strictețe? Excelent! Aștept cu nerăbdare fotografiile voastre de manichiură, pe care vă rog să mi le trimiteți pe Facebook.Vă doresc zile cât mai frumoase și, inspirați-vă!

Sursa: pinterest, instagram, soflyme.com, naildesignsjournal.com, nail-design-best.com, 

vyznam-barev.najdise.cz

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.