Paietele magice Colorful: 3 motive pentru a le îndrăgi!

Toată lumea cunoaște paietele pe îmbrăcăminte, dar cum să le folosiți pentru a crea un nailart la modă? Cine ar fi crezut că micile paiete multicolore s-ar putea potrivi atât de bine unghiilor? Și lucrul cu ele este atât de simplu! Ce plusuri aduce decoratia Colorful cu sine? Și ce minusuri? Are și din acestea? Veți afla în curând – uraaa la articol!

Au trecut câteva decenii de când paietele strălucitoare au fost elementul principal de modă al unei discoteci. Cu cât aveai mai multe pe tine, cu atât erai mai la modă. Aceasta nu mai e valabil în aceeași mpsură și acum, cu toate acestea trebuie remarcat că,  paietele strălucitoare se reîntorc încet pe scenă.

Pe piață se pot găsi  nu doar paiete mici în formă rotundă sau hexagonală, dar și steluțe strălucitoare, inimioare sau floricele. Dar principalul lucru care a dus acest tip de decorație modernă cu un pas mai departe sunt culorile. Culorile holografice, cromatice și așa-numitul efect „cameleon” sunt actori populari (nu numai) în industria modei iar peietelor le conferă o grație nouă.

Interesant: Credeți sau nu, istoria paietelor de îmbrăcăminte își are rădăcinile cu mii de ani în trecut, când în vechiul Egipt faraon, precum și alți demnitari bogați, purtau îmbrăcăminte cu plăcuțe de aur. Acesta da, element de modă de succes! 🙂

flitry_kolaz

Colorful Effect și Colorful Metallic

ae648c82a86c8114df3963cececa76f5

În e-shopul nostru veți găsi două tipuri de paiete Colorful. Acestea au atributele „Effect” și ” Metallic”. La prima vedere, le puteți recunoaște după forma cutiuței. Ambele tipuri sunt multicolore, iar în fiecare cutiuță sunt amestecate paiete de diferite mărimi.

Colorful Metallic, după cum sugerează și denumirea, ascunde paiete lucioase cu un efect metalic, Colorful Effect pe de altă parte, are o strălucire mai blândă și la prima vedere seamănă cu confetti de hârtie.

Decorarea cu paiete

Transferul paietelor pe unghie este simplu. Ele sunt mai solide, deci manipularea cu acestea este mai ușoară. Decorațiile sunt mici, deci luați un creion de ceară sau o pensetă, astfel încât să le puteți pune mereu acolo unde doriți.

Colorful pe gel sau ojă semipermanentă

În acest caz totul este forate simplu. Când ajungeți cu modelarea unghiilor la oja color, tot ce aveți de făcut după ce se întărește stratul de ojă, este, să puneți „ușor” paietele în stratul de final de top  și să lăsați la întărit. Aplicați stratul de gel sau ojă într-un strat mai subțire și după întărire, puneți paietele unul câte unul într-un strat sau două de top. Efectul rezultat arată mai bine și paietele țin pe unghie mai mult timp. Paietele pot fi puse și în gel sau ojă și apoi acoperite cu top.

Colorful pe lac clasic

Chiar dacă paietele în lacul clasic nu vor dura atât de mult, aceasta nu înseamnă că nu vor arăta la fel de bine. Apăsați-le ușor în lacul semi uscat. Trebuie să aveți multă răbdare și să nu grăbiți aplicarea (dacă lacul este prea lichid, paietele vor aluneca, lacul însă nu poate fi nici prea uscat). De îndată ce stratul de lac cu paiete este perfect întărit, aplicați pe el două straturi de top strălucitor.

Fiți creativă!

Decorarea Colorful este una dintre cele mai plăcute și mai ușor de utilizat decorări. Dacă vă gândiți la un design mai sofisticat decât la o plasare la întâmplare a paietelor pe unghii, atunci aveți cale liberă. De exemplu, evidențierea paietelor este foarte eficientă, cu ajutorul picăturii întărite a unui top lucios. Convingeți-vă în galeria foto că există mai mult decât suficiente varietăți de decorare. 🙂

Pro și contra?

În ceea ce privește beneficiile, este clar – Colorful este o decorare simplă, eficientă cu o varietate mare de opțiuni și posibilități de utilizare și în plus la un preț excelent.

Iar dezavantajele? Oricum aș încerca să dau de ele, nu resușesc. Poate un singur lucru îmi vine în minte, și anume că, numărul de paiete în doză nu este nelimitat. 🙂

Deci, ce spuneți despre paietele Colorful? Eu personal recomand cu convingere acest tip de decorare, mai ales dacă sunteți începătoare. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că ar ieși din modă, doar sunt la modă de mii de ani. 🙂

Surse:

Pinterest.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.