Ocean Drive: Legănați-vă cu mine pe valurile albastre de oje semipermanente

Este posibil ca din cauza crizei globale să nu reușim să vedem anul acesta locurile în care ne așteaptă un cer frumos azuriu și unde marea turcoaz își cântă cântecul liniștitor. Dar, pentru a nu ne pierde toată bucuria, am pregătit pentru voi o nouă colecție de oje semipermanente, Ocean Drive. Ce o inspiră și ce puteți crea cu ea? Vă voi spune totul în articolul de astăzi!

Primăvara își ia adio și în curând vara va fi în plină desfășurare. Dacă v-ați hotărât că este mai bine să nu mergeți la mare anul acesta, v-am pregătit o nouă colecție de oje semipermanente, care vă vor reîmprospăta unghiile cu culorile unui golf liniștit, ocean furtunos și un cer frumos.

Albastrul este bun

Da, ați ghicit bine! Colecția de oje semipermanente Ocean Drive este încărcată cu nuanțe de albastru. Cum ați putut citi la începutul anului în articolul meu, culoarea albastru clasic a fost aleasă de Pantone drept culoarea anului 2020. Și, chiar dacă nimeni la acea vreme nu a avut nici măcar idee despre ce va aduce anul acesta, eu personal cred că a fost mai mult decât o alegere potrivită pentru acest an.

Albastrul este un simbol al păcii, armoniei, stabilității și credinței într-un mâine mai bun. Și în situația noastră, cu siguranță vom aprecia fiecare dintre noi acest lucru. Ce comori ascunde colecția Ocean Drive?

Potrivită pentru orice ocazie

Manichiura în nuanțe de albastru este perfect universală. Să nu mai vorbim atunci, când este completată cu o decorare potrivită.

Cea mai închisă nuanță de albastru orbește la evenimente și petreceri atunci când vreți să păreți elegante și serioase. Tonurile mai deschise vă vor ajuta să completați orice ținută fină de vară. Fiecare dintre voi poate găsi ceea ce i se potrivește cel mai bine, oriunde ar merge.

Veți ajunge să îndrăgiți ojele semipermanente din colecția Ocean Drive datorită unei pigmentări mari care acoperă bine deja de la primul strat și a rezistenței lungi – ca și celelalte oje semipermanente din seria Professional asigură o manichiură frumoasă până la 3 săptămâni!

ocean_cta_ro

Pe care dintre ele o preferați?

Oricât aș alege, tot nu mă pot decide care ojă semipermanentă să o încerc prima pe ghearele mele. Toate nuanțele sunt divine!

Dacă nu vă puteți decide la fel ca și mine, puteți arunca o privire în galeria foto. Am găsit câteva fotografii cu manichiură în nuanțe similare pe care le veți găsi și în noua noastră colecție. Inspirați-vă și creați!
kolaz

Ce nuanță preferați? Scrieți-mi în comentariile de pe Facebook, unde puteți trimite și fotografii cu creațiile voastre. Iar eu, aștept cu nerăbdare data viitoare! 🙂

Surse: vk.com, tasikardi.net, konikcast.com, mujerde10.com, dicasdemulher.com.br, amybeyzas.tumblr.com, twitter.com, pinterest.cz, blueflowers.bilgimpro.com, bestartnails.com, robkrne.tumblr.com, bellacocosum.com, temptalia.com, i.pinimg.com, polishinsomniac.net, ilnp.com, euen.exurbecosmetics.com, elysiasharmony.co.uk, tumblr.com, ilikewallpaper.net, flickr.com

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.