NeoNail Fall in Love: Esența de toamnă în 9 nuanțe minunate

Nu există nici un motiv să ne cuprindă depresia de toamnă. Toamna este un anotimp minunat plin de culori pe care nu le putem vedea oricând în restul anului. Soarele devine din ce în ce mai slab, dar datorită intensității sale slabe, putem observa în peisaj chiar și nuanțe pe care altfel le-am trece cu vederea în timpul verii. NeoNail o știe prea bine! De aceea a ales cele mai frumoase culori ale toamnei pe care le trecem ușor cu vederea în alte situații, și le-a dat o formă nouă – gama de oje semipermanente Fall in Love, de care vă puteți bucura acum fiecare dintre voi!

Astăzi vom prezenta toate cele 9 nuanțe noi din această gamă. Acum, am o mică rugăminte la voi – încercați să vă imaginați cum ați privit cu ochi de copil lunile de toamnă. Sunteți pregătite?
Mie îmi vin în minte clipele frumoase în care strângeam cu alți copii castane, sau săream în grămezi de frunze strânse, precum și orele de educație artistică, în care făceam o mulțime de colaje cu frunze colorate pe care le-am găsit la plimbare. Chiar și acum, când sunt matură, la începutul fiecărei toamne iau primul castan pe care îl găsesc căzut jos și îl ascund în buzunar. Îl port în buzunar toată iarna, și de fiecare dată când îl prind în mână îmi aduc aminte de ultimele zile calde de vară. Amintirile mele au astfel o culoare galben-portocalie caldă.

filro

Poate tocmai de aceste nuanțe de culori calde vă amintiți fiecare dintre voi cu gândul la copilărie – dacă nu preferați toamna răcoroasă și ploioasă, bineînțeles :). Același lucru este valabil și pentru ojele semipermanente din colecția NeoNail Fall in Love. Toate nuanțele de culori sunt calde și provoacă pace și liniște în suflet. Desigur, nu putem să pierdem din vedere frunzele căzute toamna, care sunt reprezentate în această colecție de nuanțele Salty Caramel și Hazelnut Butter, deși numele evocă mai multe gusturi dulci decât sărate – iar eu iubesc nespus caramelul sărat! Nuanța caldă de galben le urmează cu succes pe acestea, dar aceasta este fidelă originii sale – Autumn Sun, „soarele de toamnă”.

O altă amintire din copilărie pe care o am este cea despre iedera care se agăța frumos pe un perete din grădină. În fiecare toamnă aceasta își schimba culoarea din verde într-un roșu frumos. Când ne plimbăm prin parc și găsim pe jos o frunză de o culoare deosebită, trebuie să ne oprim și să ne bucurăm câteva secunde privind această culoare. La fel de seducătoare va arăta pe unghiile voastre și nuanța Seductive Red. Este o culoare captivantă care va atrage multe priviri din jur.

Dar verdele nu poate lipsi în natură – își schimbă doar nuanța și are grijă să nu deranjeze spectacolul de culori de toamnă. Când vă uitați cu atenție, îl puteți găsi în mușchii și iarba, care așteaptă deja să le acopere zăpada de iarnă. Nuanțele Bottle Green și Unripe Olives sunt cele care oferă manichiurii caracter și misticism. Când este momentul mai potrivit să vă bucurați de nuanțe verzi întunecate dacă nu în perioada de toamnă?

Alte nuanțe – cum ar fi Classy Blue și Creamy Latte – ne ajută să creem o stare de spirit de toamnă generală. Oja semipermanentă Rainy Evening vorbește de la sine – după vara târzie, vin momente plăcute când preferați să vă ascundeți în casă și să vă bucurați de căldura căminului, în loc să vă plimbați pe afară. Dacă veți avea astfel de momente în zilele următoare, bucurați-vă de ele cât mai mult posibil. Și, eventual, dați șansa unor nuanțe noi din seria „Fall in Love”, care vor aduce la perfecțiune starea voastră de spirit de toamnă, dar și manichiura voastră.

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.