Jurnalul pisicuței NANI: Nutriție pentru unghii și mâini? Nu o subestima!

Codul genetic este un factor important în ce privește unghiile puternice, măcar că unele dintre noi avem din naștere unghii subțiri. Nu contează că ai unghii tari ca o pisică dacă nu ai grijă de ele. Chiar și unghiile puternice se vor rupe în curând dacă nu le dai nutrienții necesari. Din fericire, acest lucru poate fi prevenit cu ușurință – prin îngrijire și nutriție! Ce este cel mai bine pentru unghiile tale? Citește!

v_iva_6
Nutriția este baza

Înainte de a ajunge la creme și uleiuri, este important să ne dăm seama de un lucru: calitatea nu numai a unghiilor, ci și a pielii și a părului nu depinde numai de codul genetic, ci și de o dietă sănătoasă. Asigură-te că ai o cantitate suficientă de vitamine și minerale în dieta ta. Printre cele mai importante sunt vitaminele B, vitamina C și mineralele, în principal, calciul și zincul.

Sugestie: Introdu în dieta ta drojdie, carne, fructe de mare, lapte, brânzeturi, legume, fructe suficiente (în special citrice) și vei vedea că, pe lângă faptul că te vei simți mai bine, vei avea și o piele și păr mai sănătoase.
v_iva1

Unghii ușor stresate și normale

La serviciu ai grijă să nu îți distrugi unghiile, acasă folosești mănuși de protecție, deci nici o problemă cu unghii distruse? Bravo! Felicitări! Ajunge să continui tot așa! La creșterea mai rapidă a unghiilor, împotriva ruperii acestora și pentru o nutriție generală contribuie foarte mult uleiurile plăcut aromate. Le poți găsi în pachete mici, medii și mai mari. Este bine pentru cuticula unghiilor să masezi lichidul până când este complet absorbit.

De asemenea, nu uita să aplici din când în când o cremă hrănitoare pe mâinile tale. Încearcă de exemplu serul NANI cu pompă care se potrivește excelent în orice geantă. Mâinile vor fi hidratate și satisfăcute.

Sfat: Ai auzit de P.Shine? Metoda de lustruire a unghiilor din Japonia adaugă o strălucire excelentă unghiilor naturale și păstrează un aspect sănătos și natural. Este ideală dacă dorești să iei o pauză pentru ceva timp de geluri și lacuri.
v_iva2

Unghii obosite sau ușor neglijate

Munca la domiciliu sau la serviciu pune la încercare rezistența unghiilor tale, iar tu nu ai suficient timp să te îngijești de manichiura ta? Ia o pauză pentru weekend doar pentru tine la o cafea sau un ceai, dă drumul la serialul preferat și pe lângă asta, ocupă-te de unghiile tale. Responsabilitățile vor aștepta atâta timp.

Aplică câteva picături de uleiu uscat NANI pe unghiile curățate și pilite. Acesta revigorează luciul unghiilor, hidratează perfect, înmoaie cuticula uscată și o protejează de efectele nocive externe. Unghiile vor crește mai repede, se vor întări și vor căpăta o culoare sănătoasă. Nu uita să hidratezi mâinile cu o cremă iar dacă pielea mâinilor este foarte uscată și obosită, recomand miracolul numit masca Kocostar. Dupăî aplicarea acesteia te vei simți ca după o vizită la un salon special.

Sfat: Unghiile obosite și slăbite au uneori nevoie de îngrijire intensivă. Încearcă un întăritor de unghii sau un balsam de unghii special. Vei vedea că unghiile tale vor fi mai rezistente decât oricând.
v_iva3
v_iva4

Mâini foarte distruse sau neglijate și unghii rupte

Am întâlnit adesea profesii care, necesită mult efort fizic iar mâinile și unghiile suferă. Dacă ai o astfel de profesie, simți că pielea mâinilor tale este uscată, unghiile sunt tocite sau rupte, iar uneori ai și câte o zgârietură urâtă. Dacă adaugi la această listă și lipsa de timp pentru îngrijire, în curând vei simți că mâinile tale suferă în mod evident. În acest caz ai nevoie de îngrijire intensivă.  Aplică o cremă pe mâini ori de câte ori ai ocazia de a face acest lucru, și nu doar o cremă obișnuită, ci și vazelină. Este ideală pentru pielea uscată, crăpată. Uleiul uscat NANI va ajuta foarte mult sa regenerezi unghiile si dacă poți încearcă din când în când mănușile Balbcare.

Sfat: Ca mântuire pentru mâini puternic solicitate, sunt împachetările de parafină. Parafina acționează împotriva îmbătrânirii pielii, îndepărtează pielea moartă, o înmoaie și ajută la vindecarea rănilor și la o mai bună circulație a sângelui, în timp ce eliberează mușchii solicitați. Ajunge să repeți procedura din când în când și vei înregistra o creștere semnificativă a calității și sănătății pielii, ceea ce vei simți de altfel imediat după prima utilizare.
v_iva5
Acum depinde de tine. Tu trebuie să decizi ce procedură este potrivită pentru tine și tratează cu regularitate unghiile și mâinile tale cât mai mult posibil. La urma urmei, știi că mâinile și unghiile neglijate nu pot fi mascate cu un gel sau lac. Ai și tu cumva un sfat în ce privește îngrijirea de mâini și unghii? Spune-le și altora pe Facebook despre el direct în comentariile din articol. Deci, pe data viitoare! 🙂

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.