Mini special de vacanță: În ritm cu pasărea flamingo!

Păsări flamingo! Peste tot sunt păsări flamingo! Nu, nu au părăsit grădina zoologică, dar ar putea face și asta, pentru că, dacă ieșiți la cel mai apropiat centru comercial veți vedea o mulțime de păsări flamingo. Cum este posibil și ce au de-a face cu unghiile? Citiți mai departe și veți afla!

S-a întâmplat pur și simplu ca pasărea flamingo să devină o icoană a acestei veri. Le puteți găsi pe haine, pantofi de vară, postere. Sunt în formă de scaune gonflabile, ochelari de soare, coliere, poșete și genți de mână, ca niște statuete în grădini, pe scurt … au rătăcit peste tot.

Deja în vara anului trecut a apărut o scânteie de tendință nouă înaripată și a aprins o flacără în forma păsărilor flamingo care a cuprins lumea. Este clar, cine nu își îmbogățește în această vară aspectul cu  niște pene de culoare roz, se pare că pur și simplu nu este IN.

De ce tocmai pasărea flamingo?

De ce nu? Ele sunt păsări atât de frumoase și elegante, situate într-un climat cald lângă apă. Soarele, căldura și apa se potrivesc vara, iar doamnelor li se potrivește culoarea roz, deci, de ce să nu le oferim o porție cât mai mare?

plamen

Un starter al acestui trend deosebit a fost influența celebrităților care au avut ceva de-a face cu trendul flamingo. De exemplu, o fotografie a lui Justin Bieber aflându-se în cercul gonflabil în forma unui flamingo roz, a apărut pe nenumărate portaluri și rețele sociale. Și cum se întâmplă de obicei, ce le place celebritățolor le place tuturor.

Prin urmare, vă este clar că nici de pe unghiile voastre nu pot lipsi câteva păsări. Inspirați-vă din cele trei tutoriale pe care le-am găsit pentru voi.!

Frumusețea se ascunde în simplitaten_vod1orig

Design simplu, cu detalii perfecționate

n_vod2orig

Pentru cele avansate – ștampile la ofertă!

flaming_pinterest_image

Ați știut? 3 lucruri interesente despre pasărea flamingo

  1. „Sunteți ceea ce mâncați.“ la păsările flamingo această expresie este literalmente adevărată. Penele lor roz sunt colorate cu un colorant natural specific conținut în algele cu care se hrănesc.
  2. Denumirea de „flamingo” este derivată din cuvântul latin „flamenco”, ceea ce înseamnă foc. Desemnarea se bazează pe culoarea specifică a penelor acestor păsări.
  3. În timpul somnului, păsările flamingo stau doar pe un singur picior și totuși își mențin un echilibru perfect – dar nu numai atât! Marea majoritate a păsărilor își așează capetele să doarmă pe partea dreaptă. Cele care o așează la stânga au tendințe violente și sunt mult mai probabil să se lupte cu alte păsări flamingo.

Zborul!

Sper că v-ați bucurat de acest mini-special de vacanță și veți obține niște păsări flamingo și pentru unghiile voastre. Împărtășiți-le altora opiniile voastre despre această modă. Cred că este cu siguranță ceva interesant la ea! Rămâneți cu bine și bucurați-vă de vară!

Surse:

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.