Manichiură de Crăciun: Inspirați-vă!

Cui nu i-ar plăcea o manichiură cu model de Crăciun! Preferi sclipiciul sau mai degrabă culoarea roșu clasică dar nu ai nici o idee de un design interesant? Haide să aruncăm o privire la câteva inspirații, datorită cărora vei avea unghii fermecătoare pe tot parcursul sărbătorilor!

Roșu numai împreună cu auriu!

Îți place culoarea roșie, dar ți se pare prea plictisitoare pentru o manichiură de Crăciun? Fă-o mai specială cu sclipici auriu sau cu o ojă semipermanentă cu sclipici, care vor oferi manichiurii tale un aspect cu adevărat de Crăciun! Inspirației nu se pun limite, am ales câteva combinații diferite – aceste manichiuri sunt ușor de realizat de către fiecare femeie cu puțină experiență!

blog1

Nu îți fie frică să desenezi

Îți place să desenezi și nu ai nici o teamă? Perfect, to ce vei avea nevoie este o pensulă subțire și câteva oje semipermanente de diferite nuanțe de culoare foarte pigmentate, precum cele din gama Professional. Te poți juca cu diferite modele de Crăciun sau pur și simplu să desenezi un ren și pe Moș Crăciun! Foarte populare sunt și bulinele, care pot fi realizate în același mod cu ajutorul unuiinstrument punctator cu o bilă pentru decorare! Totuși, dacă nu ai multă experiență cu desenatul, sau îți faci griji cum te vei descurca cu cealaltă mână, avem o soluție pentru tine! Poți încerca diferite stickere cu apă sau autocolante, dar efectul adevărat al unui desen real se va atinge doar prin metoda cu ștampile! Pentru ștampila în sine, vei avea nevoie de un lac stamping și o plăcuță metalică cu modele de Crăciun. În câteva clipe poți realiza modele frumoase și, în plus, complet identice și la prima vedere indistincte de desenul manual!

Sugestie: Nu apăsa prea tare pe ștampilă, doar cu o mișcare de balansare și o atingere ușoară vei reuși să lipești culoarea pe ștampilă!

blog2

Mizează pe decorare

O decorare frumoasă poate fi obținută și cu ajutorul diferitelor sclipici, pigmenți de lustruire, pietre sclipitoare și diverse motive din caruselele noastre. Poți aplica în siguranță sclipici pe dispersie, dar recomandăm să achiziționezi pentru pigmentul de lustruire Chromatic mirror, care este un luciu final în care pigmentul poate fi ușor lustruit! Recomandăm să aplici pietrele și decorațiunile fie direct pe gelul neîntărit, fie pe oja semipermanentă (chiar și pe o picătură de dimensiunea pietrei este suficient) și numai apoi să lași să se întărească. Pentru Crăciun se vor potrivi și foliile în culoarea auriu metalic, pe care pur și simplu îl aplici pe adezivul din folie uscat. 
blog3
Încearcă efectul popular de pulover!

Asa numitul „efect de pulover” sau tricotat este un hit în fiecare Crăciun! Deși poate părea foarte complicat, este foarte simplu. Vei avea nevoie doar de o singură culoare de ojă semipermanentă sau gel, o pensulă subțire și 

pulbere acrilică limpede (sau top coat mat). Aplică oja de culoare în mod clasic pe unghie și las-o să se întărească într-o lampă UV/LED (în această fază poți folosi dar nu neapărat, un strat de acoperire mat). Apoi ia o pensulă subțire și desenează cu aceeași culoare modele „în formă de S” mai mici și linii verticale similare cu modelul de pe pulover. După ce ai terminat, lasă acest strat să se întărească din nou. Apoi repetă procedura pe „motivul deja desenat”, astfel vei obține un efect 3D plastic. Odată ce ești mulțumită cu efectul obținut, ia o pulbere acrilică limpede și presărează pe unghie și, în cele din urmă, întărește în lampă pentru ultima dată. Și gata, efectul pulover este pe lume!

 PS: Nu recomandăm să aplici un top coat mat sau un finish lucios la final, deoarece acest lucru ar elimina efectul 3D dorit al acestei decorațiuni.
blog4

Deci, ce decorare crezi că este top? Dacă vei posta niște realizări de-ale tale pe instagramul tău, nu uita să etichetezi profilul nostru @naninailsro, aștept deja cu nerăbdare creațiile tale!

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.