GENŢI COSMETICE: Design frumos și aspect practic

Cauți locul ideal pentru depozitarea produselor tale cosmetice sau a produselor pentru unghii? Soluția este simplă și anume genţile noastre cosmetice, cu un design original care sunt practice și servesc perfect ca accesoriu de design de lux!

Majoritatea produselor tale cosmetice, fie că sunt de unghii, decorative sau de îngrijire personală, se află pe masa ta de toaletă sau în baie, și în permanență se pune pe ele praf. Atunci te hotărăști să le pui pe o comodă sau în sertar, dar în curând vei da peste ele din nou. Poate că, trebuie să le iei cu tine (fie într-o altă cameră, fie la o prietenă, pentru că ai decis să îi faci o manichiură frumoasă). Cele mai practice pentru depozitare și transport, sunt genţile noastre, în care vei găsi toate produsele cosmetice, împreună și în orice moment, și le poți lua cu tine după cum doreşti! Haide să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri de genţi cosmetice:

  • Mică, dar practică

Chiar dacă nu ai o mulțime de produse cosmetice, totuși nu mai încap în geanta ta? În cazul acesta vei avea nevoie de una dintre gențile noastre mai mici. În ele îți

încape tot ce ai nevoie. Aruncă o privire de exemplu asupra genții Unicorn , care are o căptușeală din piele de căprioară, un interior detașabil și armătură cu spumă, potrivită pentru ojele tale semipermanente sau pentru gelurile tale. Cu siguranţă, iubitoarele de unicorni se vor bcura de aspectul acesteia, care îşi schimbă mereu culoarea, deoarece din orice unghi ai privi, vezi o altă culoare. Poți arunca o privire și la gențile în alte nuanțe de culoare, precum Gold Aurora sau Pink Rainbow.

  • Calea de mijloc, cea mai bună

Dacă ai acasă mai multe produse cosmetice sau poate eşti și tu pasionată de unghii și ai o mulțime de oje semipermanente, decorațiuni, lampă UV și polizor, îţi recomand o geantă cosmetică de dimensiuni medii. De regulă au mai multe compartimente, dar și suficient spațiu în partea de jos, unde încap cu siguranţă o lampă, un polizor, dar și mai multelichide auxiliare. Nu trebuie să alegi doar din variantele pe negru sau argintiu, deoarece avem și genţi cosmetice roz. Unele dintre ele sunt formate din două părți, ceea ce este foarte practic mai ales pentru acelea dintre voi, care sunteți mai exigente! Avem într-adevăr multe tipuri și culori, aruncă o privire  la toate și alege ceea ce îţi place!

  • Pasionată de cosmetică

Ești o pasionată de cosmetică sau ești pur și simplu o profesionistă și trebuie să ai toate produsele tale într-un singur loc și ușor de transportat? În acest caz, cele mai bune pentru tine, sunt genţile cosmetice tip troler! Nu numai că încap în ele multe accesorii şi produse cosmetice pentru unghii, dar au și un design cu adevărat de lux!

kuf_ky

20 % REDUCERE la toate genţile

Genţile noastre au mai multe compartimente, armături, unele sunt, de asemenea, pliabile și pot fi deschise din mai multe părți, de aceea sunt foarte practice. Marea majoritate au şi propriul sistem de închidere, astfel încât, în orice moment, îţi poţi închide geanta cosmetică și nimeni nu o va putea deschide. Și, pentru că vrem să te facem fericită, îţi oferim până pe 20. 12. 2020 o reducere de 20% la toate genţile noastre cosmetice! Haide acum în magazinul nostru online – indiferent de ce vei alege, cred că vei fi mulțumită!

ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.