Fenomenul Black Friday

Cine nu știe de Black Friday și nebunia comercială asociată cu acest evenimet? Nici noi nu rămânem în urmă și vă aducem o săptămână plină de reduceri!

Ce este Black Friday?

Black Friday este denumirea unui eveniment de marketing în care majoritatea magazinelor încearcă să atragă clienții cu prețuri foarte mici la produsele lor. De regulă, este întotdeauna a doua zi după sărbătoarea federală americană Thanksgiving (Ziua Recunoștinței), care cade întotdeauna în a patra joi din noiembrie (conform calendarului, Black Friday are loc în intervalul de timp 23. – 29 noiembrie).

Cum a apărut de fapt acest eveniment?

Nu este clar de unde vine această denumire. O sursă spune că, denumirea de Black Friday ar proveni din anul 1961, când a fost folosită în Philadelphia, SUA, pentru a descrie traficul rutier aglomerat în ziua următoare Zilei Recunoștinței. O altă posibilă origine ar putea fi începutul prăbușirii Bursei de Valori din New York în 1929, care a fost și cea mai mare prăbușire a bursei din istorie. Black Friday, ca un eveniment de mega cumpărături, a început în SUA deabia în 2005. De atunci, s-a extins treptat în întreaga lume, iar acum îl întâlnim în mare măsură și în țara noastră.

bfro

REDUCERE 15% LA TOATE

Și noi dorim să contribuim la această nebunie a cumpărăturilor și să vă facem bucurie mai mult decât o singură zi, așa că v-am pregătit o săptămână de reduceri, în care puteți cumpăra produse cu 15% reducere! Și credeți-mă, la unele produse, reducerea chiar merită, haideți cu mine să vedem care sunt cei mai tari candidați pentru o super achiziție:

  1. Seturi de construcție a unghiilor

Seturile deja avantajoase datorită compoziției sunt soluția perfectă dacă abia începeți cu un anumit tip de construcție. În set veți găsi tot ce aveți nevoie și va fi mult mai avantajos decât dacă ați cumpăra produsele separat. Dacă adăugați o reducere de 15% la asta, veți obține un preț cu adevărat frumos, așadar grăbiți-vă, este păcat să le ratați!

  1. O lampă de calitate este baza

Aveți o problemă cu întărirea construcției chiar dacă întăriți chiar și straturi subțiri pentru o lungă perioadă de timp? Puneți-vă întrebarea dacă nu cumva este timpul să înlocuiți vechea lampă cu una nouă! Lămpile mai vechi, în special cele fluorescente, au o durată de viață limitată. Dacă lampa nu este bună, nici contsrucția nu va fi. Cu lămpile noastre UV/LED cu o putere de până la 72 W, vă puteți întări construcția rapid și bine în doar 30-60 de secunde. Așadar, aruncați o privire la cele mai recente piese ale noastre în magazinul nostru online!  

  1. Scăpați de pile, mizați pe polizor

Vă gândiți de mult timp să vă cumpărați un polizor de unghii, dar nu vreți să investiți prea mulți bani în acesta? Acum este momentul potrivit pentru a obține unul! Șlefuirea îndelungată a unghiei crescute este un lucru necesar plictisitor care nu îi este plăcut nimănui. Cu un polizor electric trebuie să fiți mult mai atentă decât cu o pilă de unghii, dar în schimb, veți îndepărta construcția veche în doar câteva minute. Credeți-mă, acest dispozitiv mi-a făcut viața mult mai ușoară!

Așadar, ce veți alege? Nu uitați că Black Friday pe NaniNails durează doar până duminică 29. 11. 2020, așadar grăbiți-vă și vizitați magazinul nostru online!
ko_ka_nani

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.