Instrucțiuni ilustrate: Cum să îndepărtăm corect gel lacul? Aici este sfatul meu!

Folosiți gel lacuri? Atunci sigur știți că, pentru un rezultat perfect, aveți nevoie nu numai de nuanțe color, ci și de o bază de calitate și luciu final. Numai așa unghiile vă vor ține frumoase timp îndelungat – poate și 3 sau 4 săptămâni! Eu, drept să spun, nu sufăr unghii identice mai mult de 14 zile, așa că, înainte de a începe să mi se deterioreze, trebuie date jos cu atenție și înlocuite cu altele noi. Cum se procedează? Și cum vă ajută în această operație noul gel lac de bază Super Soak? Deschideți articolul și uitați-vă la instrucțiunile ilustrate!

supersoak_roGel lacul de bază SuperSoak nu este o bază obișnuită pe care
s-o aveți acasă. Are o compoziție unică care permite, la început, aplicarea unui strat foarte subțire și precis, așa că unghiile nu vor fi imediat ca niște motocei. În plus, mi se pare foarte flexibil, așa că nu solicită în niciun fel unghia naturală. Și, probabil, acesta este motivul pentru care gel lacul de bază are și o altă funcție: cu acesta puteți chiar construi unghia pe șabloane! 

Producătorul menționează că este suficient să aplicați pe șablon primul strat, foarte subțire, să lăsați să se întărească și apoi să aplicați un strat mai gros pe care va sta unghia. Însă eu sunt oarecum sceptică față de acest lucru și, dacă totuși aș prelungi, atunci doar foarte puțin, ca să nu se rupă cu timpul.

În plus, compoziția Super Soak-ului ajută și cu egalizarea iregularităților pe unghia naturală, ceea ce pot confirma. În cazul în care aveți pe unghie, de exemplu, zimți, după aplicarea stratului de Super Soak nu se vor mai vedea și dumneavoastră nu trebuie să vă stresați.

Dar cu aceasta încă nu am ajuns la cel mai important avantaj! Deoarece acesta constă în îndepărtarea foarte simplă de pe unghie față de alte gel lacuri de bază. De aceea am supus Super Soak-ul unui test și am respectat instrucțiunile. Și cum mi-a mers?

Am făcut două experimente pe unghiile de care nu mi-a mai părut rău și, ca strat de bază, am folosit pentru ele tocmai SuperSoak. Prima unghie – degetul mijlociu albastru – am pregătit-o așa cum sunt obișnuită. Deci, mai întâi am pilit (producătorul specifică acest lucru ca inutil, dar știți cum e, obiceiul este obicei) și apoi am înfășurat-o într-un tampon de vată cu acetonă și imediat în folie de staniol. Puteți folosi orice – de exemplu, și o folie pentru alimente sau clipsuri speciale. Însă nu folosiți cârlige de rufe, nu merge și doare :).

A doua unghie am supus-o unei încercări mai stricte. Nu am pilit-o deloc și, mitocănește, am aplicat direct acetona. Cronometrul mi-a măsurat 2 minute. După care am terminat ambele operații și am încercat să văd dacă s-a întâmplat ceva.

Stratul de gel lac de pe unghia albastră ca și cum s-ar fi transformat în gumă și, cu ajutorul unui bețișor din lemn de portocal, l-am dat ușor jos, fără să mi se afecteze în orice fel unghia. Al doilea deget, inelarul, a fost slăbit complet la margini, ceea ce mi-a permis să intru sub gel lac și să-l dau jos.
Însă înainte de aplicarea Super Soak-ului, am avut unghia pregătită foarte bine, pentru că am probleme cu unghiile care devin unsuroase și doar foarte puține preparate îmi țin pe unghie extrem de lung, dacă nu fac pregătirea așa cum trebuie. De aceea, data viitoare aș pili și unghia roz și aș lăsa-o în acetonă puțin mai mult, poate chiar și două minute în plus. În cursul înlăturării gel lacului trebuie să vă ghidați și după experiența proprie. Și niciodată nu înlăturați gel lacul cu forța, pentru că foarte ușor vă puteți deteriora unghia! Luați mai bine o pilă și restul de gel lac, dacă nu merge jos, mai bine îl piliți.

Și impresiile mele? Categoric voi utiliza SuperSoak-ul în continuare, deoarece nu numai că se îndepărtează ușor, ci și rezistă foarte mult! Nici după o săptămână unghiile nu au început să mi se decojească, ceea ce, la mine, este un rezultat foarte bun. Și, cu toate că îmi place nespus de mult să-mi scobesc unghiile, baza ținea ca bătută în cuie și nu mi-a permis să-mi distrug unghia.

Încercați Super Soak și informați-mă despre experiența dumneavoastră – m-ar interesa foarte mult! 🙂

Post navigation

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.